Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan Cumhur İttifakı'nın adayı Faruk Özlü, "Bize oy veren veya vermeyen bütün Düzce'nin belediye başkanıyız. Bütün Düzcelilere hizmet etmek görevimiz. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık, bundan sonra da ayrımcılık yapmayacağız." dedi.

        Kentte sandıkların büyük bölümünün açılmasının ardından Cedidiye Meydanı'nda toplanan ve Özlü lehine slogan atan vatandaşlar, sevinç gösterisi yaptı.

        Özlü, kutlama alanında yaptığı konuşmada, "Aslında bu akşamki bu toplantımız kutlama toplantısından öte teşekkür toplantısıdır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun. Bize oy veren veya vermeyen bütün Düzce'nin belediye başkanıyız. Bütün Düzcelilere hizmet etmek görevimiz. Hiçbir zaman da ayrımcılık yapmadık, bundan sonra da ayrımcılık yapmayacağız." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler