Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Alışveriş Trendler Lassig,çanta - Alışveriş Haberleri

        Alman üretici Lassig, anneler için hayal gibi bir çanta tasarladı. Annelerin ve bebeklerinin günlük hayatta ihtiyaç duyabilecekleri her şeyi tek tek düşünen Lassig, Casual Messenger Bag Multimix Ash model çantası ile annelerin en büyük yardımcısı olacak.

        İyi tasarlanmış ve tüm ihtiyaçların tek tek özel bölümlere ayrıldığı Casual Messenger Bag Multimix Ash, her anneye aradığını bulduracak. Bebekler için değiştirme altlığı, yalıtımlı biberonluk bölümlerinin yanı sıra kavanoz koyulabilen çıkarılabilir bölümlerinin de bulunduğu Casual Messenger Bag Multimix Ash sayesinde anneler kişisel eşyaları için de ayrıca çanta taşıma ihtiyacı hissetmeyecek.

        Kendilerine ayrılmış fermuarlı para bölümünü cüzdan gibi kullanabilecek olan anneler istedikleri taktirde, Casual Messenger Bag Multimix Ash'da boylarına göre ayarlama yapıp, ön kılıfı değiştirebilecekler.

        Yapımında yüzde 100 polyester kullanılan Casual Messenger Bag Multimix Ash, 36,5 x 14 x 31,5 cm ebatlarında olup, boş ağırlığı 1.14 kilodur. Casual Messenger Bag Multimix Ash'a; E-bebek ve Joker mağazalarından ulaşmak mümkün.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ