Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Türkerler Holding Mahall Bomonti İzmir konut fiyatları - Emlak Haberleri

        Alsancak Meydanı, eski Alsancak Stadı ve Alsancak Limanı üçgeninin yükselecek Mahall Bomonti İzmir, tarihle içi içe mağazaları, kafeleri, restoranları ve müzesiyle birçok seçenek sunuyor. Biri 58 katlı, 9’u tarihi toplam 12 bloktan oluşan projede 466 konut, 590 ofis, 90 ticari birim bulunuyor. Proje 1+0 ‘dan 3+1’e kadar geniş alternatifler sunacak. 1+0 daireler ful mobilyalı ve otel konseptinde teslim edilecek.

        Türkerler, Türkiye’nin her bölgesinde 1993 yılından günümüze dek, toplam 5 milyon metrekare inşaat hacmine ulaştı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “İzmir’le özel bir bağımız var. Yıllardır altyapı, enerji ve sağlık sektörlerinde bu kent için büyük projeler gerçekleştirdik. Yeni projemizle bu güçlü bağı taçlandırıyoruz” dedi. Türker şöyle devam etti: “Mahall Bomonti İzmir için çok özendik. Sektörlerinin en iyisi, dünya çapında ödül sahibi lider mimarlık ve mühendislik ofisleriyle çalıştık. Sonuçta ortaya çok özel bir proje çıktı. Mahall Bomonti İzmir Ege’nin bu güzel şehrini daha üst bir seviyeye taşıyacak. İzmirliler de bunu hemen hissetti. Proje henüz tanıtımı yapılmadan hızla duyuldu ve yoğun talep almaya başladık. Türkerler Holding, bugüne kadar tüm Türkiye’de dev projeler gerçekleştirdi, gerçekleştiriyor. Türkerler, çok daha büyük projeler geliştirerek uluslararası arenada çok daha etkin bir oyuncu olacaktır.”

        Mahall Bomonti İzmir projesi Semiha Güneş- Epig Mimarlık tarafından tasarlandı. Servotel’in gayrimenkul geliştirme danışmanlığının yanı sıra pazarlama ve satış faaliyetlerini de üstlendiği projenin cephe ve peyzaj danışmanlığını 15 RIBA ödüllü dünya lideri mimarlık ofisi JohnMcAslan+Partners gerçekleştirdi.

        Mahall Bomonti İzmir projesinin sosyal alanları içinde açık ve kapalı havuz, spa, fitness merkezi ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

        LEED PLATİN SERTİFİKASI'NA ADAY

        Araç şarj üniteleri, bisiklet park alanları, güneş panelleri ve yeşil çatı uygulaması gibi çevre için etkileri büyük detaylarıyla, yalnızca en çevreci projelere verilen LEED Platin Sertifikası’na ise aday. Mahall Bomonti İzmir’de temiz hava soluyabileceğiniz, yeşiliyle enerjik, sarısıyla mutlu hissedeceğiniz birçok farklı ağaç türü sizi bekliyor.

        9 TARİHİ BİNA RESTORE EDİLİYOR

        1912’de Bomonti Tesisleri’nin inşa edildiği alandaki tüm tarihi binalar korunarak restore ediliyor. 9 tarihi bina kültür, sanat ve alışveriş merkezi olarak İzmirlilere hizmet verecek.

        MAHALL İZMİR BOMONTİ BİRÇOK YERE BİR ADIM UZAKTA

        Mahall Bomonti İzmir, Alsancak ve Kordon’a bir adım uzakta. Konak ve Karşıyaka’ya birkaç dakikada ulaşım imkanı sağlıyor. Metro istasyonu sadece 400 metre. En uzağı 8 kilometre tam 4 üniversite ve 5 büyük hastanenin tam merkezinde. Öte yandan Urla 20, Çeşme 35, Manisa 25, Aydın 40 dakika uzaklıkta.

        SAYILARLA MAHALL İZMİR BOMONTİ:

        Arazi: 44 bin 966 metrekare

        Toplam satılabilir alan: 182 bin 189 metrekare

        Blok sayısı: 12 (3 yeni+9 tarihi)

        A Blok: 4 bodrum ve zemin +17 katlı yatay ve +58 katlı dikey blok

        Konut tavan yüksekliği: 3.50 metre brüt, 3.30 metre net

        Teslim tarihi: Haziran 2019

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ