Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Nurol GYO, Nurol Park'ta toplu ofis satışı gerçekleştirdi - Emlak Haberleri

        Yabancı yatırımcının, Nurol Park J Ofis Bloğunda, 14 adet bağımsız bölümden oluşan 2 katın tamamını satın almasıyla ilgili işlemler, 2 Haziran 2017 Cuma günü gerçekleşti.

        Nurol GYO, Güneşli'de yer alan Nurol Park projesinde yaptığı satışın KAP açıklaması şöyle;

        "Şirketimizin kamuya açıklanmış son finansal tablolarında stoklar hesabında 13.954.643 TL kayıtlı değeri olan Nurol Park J Ofis Bloğundan 2 tam katın (14 adet bağımsız bölüm) 6.500.000 USD bedel ile yabancı yatırımcıya satışı 2 Haziran 2017 tarihi itibarıyla gerçekleştirilmiştir"

        Gerçekleştirilen satışı değerlendiren Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, şunları söyledi:

        "Körfez bölgesi yatırımcısına gerçekleştirdiğimiz bu satış Türkiye ekonomisine ve 51 yaşındaki Nurol markasına olan güveni gösteriyor. Hükümetin, yurt dışı yerleşik bireysel yatırımcılara yönelik sağladığı vergi avantajı sektör için önemli bir destek. Yurt dışı yerleşik tüzel kişiliklere de benzer vergi avantajlarının sağlanması çok daha fazla yatırımı Türkiye’ye çekecektir. Yaz ayının ilk günlerinde yaptığımız bu satış hem bizim hem sektör için güzel bir başlangıç. Önümüzdeki günlerde daha da büyük satışlar gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Farklı yatırımcılarla görüşmelerimiz istediğimiz gibi devam ediyor"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ