Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Haberin Var Mı? Murat Ülker, üç markanın satışını Periscope’tan canlı yayınladı - Haberin Var Mı? Haberleri

        HABERTURK.COM / EKONOMİ SERVİSİ

        Üç markasını Japonlara satan Yıldız Holding'in, bu markaların satışına yönelik imza merasimi sosyal medya üzerinden yayınlandı.

        Yıldız HoldingYönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker; Japon DyDo Drinco firmasına satılan Cola Turka, Saka Su ve Çamlıca Gazoz’un devrine ilişkin sözleşmenin imzalanmasını Periscope’tan canlı yayınladı. Yayın“Dünkü haberin canlı imzası” başlığı ile yapıldı.

        Murat Ülker, twitter hesabından yaptığı açıklamada “Artık sosyal medya şahitliği var. Biz de imzalarımızı canlı yanında takipçilerimizin huzurunda attık" dedi.

        Della Gıda San. ve Tic. A.Ş. (Cola Turka), Bahar Su San. ve Tic. A.Ş (Saka Su) ile İlk Mevsim Meyve Suları Pazarlama A.Ş'nin (Çamlıca Gazoz) yüzde 90 hissesinin satışına ilişkin imzalar Periscope yayınında bu sabah atıldı.

        Söz konusu şirketler toplam 335 milyon lira bedelle Japon firması tarafından satın alındı.

        DAHA ÖNCE DE YAYINLADI

        Yıldız Holding, grup bünyesindeki Ak Gıda'nın çoğunluk hissesini geçtiğimiz Mayıs ayında Fransız Lactalis Group’a satmış ve satış işlemi yine Twitter'ın canlı yayın platformu Periscope’tan canlı yayınlanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ