Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam 2.800 mağazaya çıkan Şok’u halka açacak - İş-Yaşam Haberleri

        GAZETE HABERTÜRK

        Yıldız Holding Perakende Grubu Başkanı Mustafa Yaşar Serdengeçti, perakende şirketlerinin grubun toplam cirosunun yaklaşık yüzde 30’unu oluşturduğunu belirterek, Bizim Toptan ve Şok Marketler’in perakende grubunun iki önemli oyuncusu olduğunu ve Şok’u da önümüzdeki yıllarda halka açmayı planladıklarını söyledi.

        ‘YATIRIMLAR HIZLANACAK’

        Yıldız Holding’den yapılan yazılı açıklamada, “Bu kanalda Bizim Toptan ve Şok en önemli şirketlerimizin başında geliyor. Bizim Toptan aynı zamanda 2011 yılından itibaren halka açık bir şirket olarak borsada işlem görüyor. Şok şirketimizin de önümüzdeki yıllarda borsaya açılması planlanıyor” denildi. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Karakaş, “Şok Marketler, market kanalında büyümesini sürdürüyor. Mağaza sayısında 2.800’e ulaştık, mağaza yatırımlarımız hız kazanacak” dedi.

        ‘PERAKENDEDE BÜYÜYECEĞİZ’

        Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Cem Karakaş,”Her ne kadar ana işimiz olan bisküvi, çikolata ve şekerlemeye odaklanıyorsak da tüketicimize yakın olmak ve servis kalitesini artırmak maksadıyla, perakende sektöründe de yıllar içinde önemli atılımlar yaptık ve bu alanda da büyümemizi her geçen gün güçlendirerek sürdürüyoruz” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ