Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Kara Cuma Black Friday indirimleri 2015 - İş-Yaşam Haberleri

        Black Friday nedir, günümüze nasıl geldi sorularından ziyade herkesin merak ettiği 24 saate sıkıştırılmış devasa indirimler... Türkiye'de Kara Cuma olarak bilinen bu özel günde birçok mağaza çok özel indirim fırsatları sunuyor. AVM'de olan mağazalar saat 22.00'ye kadar açıkken cadde mağazaları gece yarısına kadar indirimli ürünlerini satacak.

        İşte 2015 Black Friday (Kara Cuma)Türkiye mağazaları indirim fırsatları:

        Silk And Cashmere Black Friday indirimi 2015

        Silk and Cashmere Kara Cuma indirimi kapsamında bugün çok özel kampanyalar sunuyor. Black Friday yani Kara Cuma için geçerli Silk and Cashmere mağazaları ve internet sitelerinde 2.000 TL, 3.000 TL, 5.000 TL ve 7.000 TL değerindeki Black Friday çekleri ile alışveriş yapabiliyor.

        AVVA Black Friday indirimi 2015

        AVVA Kara Cuma indirimi kapsamında ikinci ürüne özel yüzde 50 oranında indirim fırsatı sunuyor. Black Friday AVVA kapsamında aynı zamanda CardFinans işbirliği ile avantajlar da sağlanıyor.

        Estee Lauder Black Friday indirimi 2015

        Estee Lauder Kara Cuma indirimi kapsamında sadece 3 gün Estée Lauder Online'dan yapacağınız alışverişlerinizde yüzde 25 fiyat avantajı sunuluyor. 2015 Kara Cuma indirimleri kapsamında ayrıca 350 TL değerinde kendi oluşturacağınız set, 199 TL ve üzeri alışverişlerinizde hediye.

        MAC Black Friday indirimi 2015

        MAC Kara Cuma indirimi kapsamında Berry Black Friday Ruj hediye ediyor. 58 TL değerindeki nefis böğürtlen renginde MAC Berry Black Friday Ruj sadece MAC online'da.

        Mango Black Friday indirimi 2015

        Mango Kara Cuma indirimleri kapsamında tüm ürünlerinde yüzde 30 oranında indirim fırsatı sunuyor. 2015 Black Friday indirimleri Mango'da 29 Kasım'a kadar sürecek. Alışveriş sonrasında 5BLACK2015 kodunu girmeniz gerekiyor. İndirimler hem mağazalarda hem de online shop'ta geçerli.

        Perspective Black Friday indirimi 2015

        Perspective Kara Cuma indirimi kapsamında 24 saat boyunca yüzde 50'ye varan indirimler sunuyor. Abiye ürünler hariç deriden transparana ve minimalist desenlere kadar birçok ürün hem mağazalarda hem de online shop'ta özel kampanyalardan faydalanabiliyorsunuz.

        Fabrika Black Friday indirimi 2015

        Fabrika Kara Cuma indirimi kapsamında yüzde 40 oranında indirim fırsatı sunuyor. Hem erkek koleksiyonlar hem de kadın koleksiyonlar için hazırladığı indirim kampanyası sadece dış ürünlerde geçerli. Jakarlı kumaşlar, deri garniler, soyut desenler, deri garnili paltolar, skinny pantolonlar ve kürkler kadınlar için indirim kapsamındayken erkekler için ise hafif ceketler, şal desen emprime gömlekler, paltolar ve desenli trikolar için indirimler uygulanıyor.

        Beymen Black Friday indirimi 2015

        Beymen Kara Cuma indirimi kapsamında 2 farklı seçenek sunuyor. Black Friday Beymen kapsamında seçili ürünlerde isterseniz yüzde 35 indirimden faydalanıyorsunuz, dilerseniz yüzde 25 daha değerli olan yüzde 40'lık paracıklardan yararlanıyorsunuz. (Kupon kodu: BLACKFRIDAY)

        Hepsiburada.com Black Friday indirimi 2015

        Hepsiburada.com Kara Cuma indirimi kapsamında spor, outdoor, anne, bebek, oyuncak ve süpermarket kategorilerinde kampanyalar sunuluyor. Hepsiburada.com'da seçili ürünlerden “Spor” kategorisi ürünlerinde ekstra yüzde 15, “Outdoor” kategorisi ürünlerinde ekstra yüzde 15, “Anne Bebek Oyuncak” kategorisi ürünlerinde ekstra yüzde 15, “El Aletlerinde” ekstra yüzde 15, “Özcan Aydınlatma Wood Koleksiyonu’nda” ekstra yüzde 15, seçili “Süpermarket” ürünlerinde ekstra yüzde 20 ve “Therapy” marka yataklarda ekstra yüzde 30 indirim uygulanıyor.

        Mudo Black Friday indirimi 2015

        Mudo Kara Cuma indirimi kapsamında yüzde 30 oranında indirim fırsatı sağlanıyor. Mudo'nun indirimi tüm ürünlerde BLACKFRIDAY kodu ile sağlanıyor.

        Gap Banana Republic Black Friday indirimi 2015

        Gap Banana Republic Kara Cuma indirimi kapsamında yüzde 50'ye varan indirim fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında ister mağazalardan isterseniz internetten alışveriş yapabilirsiniz.

        Clinique Black Friday indirimi 2015

        Clinique Kara Cuma indirimi kapsamında indirimleri 3 güne yaymış. Clinique online ya da Clinique mağazalarından yapacağınız alışverişlerde yüzde 25 oranında indirim sunuyor.

        Sneaks Cloud Black Friday indirimi 2015

        Sneaks Cloud Kara Cuma indirimi kapsamında yeni sezon tüm ürünlerde geçerli bir kampanyayı hayata geçirmiş. Bu kapsamda yeni sezon ürünlerde 300 TL'lik alışveriş yapanlar 30 TL'lik indirimden faydalanabiliyor. (Kupon kodu: blackfriday)

        Oxxo Black Friday indirimi 2015

        Oxxo Kara Cuma indirimi kapsamında yüzde 30'a varan indirim seçenekleri sunuyor. Ayrıca 90 gün içinde değişim ve iade seçeneğinden de faydalanabiliyorsunuz.

        Deichmann Black Friday indirimi 2015

        Deichmann Kara Cuma indirimi kapsamında bugüne özel kampanyasında yüzde 30 indirim sunuyor. Ancak tek numara kalan ürünlerde ve sadece online shop üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli.

        GNC Live Well Black Friday indirimi 2015

        GNC Live Well Kara Cuma indirimi kapsamında uyguladığı kampanyada yüzde 27+yüzde 10 oranında indirim fırsatı sunuyor.

        Boyner Black Friday indirimi 2015

        Boyner Kara Cuma indirimi kapsamında tüm mağazalarında yüzde 15 oranında indirim fırsatı sunuyor.

        Pull & Bear Black Friday indirimi 2015

        Pull & Bear Kara Cuma indirimi kapsamında hem kadın giyimde hem de erkek giyimde yüzde 20 oranında indirim kampanyası sunuyor.

        Bershka Black Friday indirimi 2015

        Bershka Kara Cuma indirimi kapsamında tüm ürünlerinde yüzde 20 oranında indirim kampanyası sunuyor.

        Steam Black Friday indirimi 2015

        Steam Kara Cuma indirimi kapsamında her oyunda farklı bir indirimn uyguluyor. Amazon, eBay, AliExpress gibi ünlü online satış sitelerinin yanı sıra online oyun satın alma sitesi Steam 125 milyon aktif kullanıcıya hitap ediyor.

        İndirimdeki bazı oyunlar:

        Age of Empires II HD - 6,20 TL

        ARK: Survival Evolved - 29,40 TL

        Arma III - 62,00 TL

        Counter-Strike: Global Offensive - 12,00 TL

        DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin - 29,50 TL

        Elite: Dangerous - 36,95 TL

        Fallout: New Vegas Ultimate Edition - 10,54 TL

        H1Z1 - 20,15 TL

        Left 4 Dead 2 - 6,20 TL

        Life is Strange - 5,00 TL

        Payday 2 - 7,75 TL

        Total War: ATTILA - 27,20 TL

        The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition - 14,75 TL

        The Witcher 3: Wild Hunt - 44,50 TL

        Ultra Street Fighter IV - 20,40 TL

        Shopi.go Black Friday indirimi 2015

        Shopi.go Kara Cuma indirimi konseptine katılmış durumda. Shopi.go'da kadın (ayakkabı, çanta, giyim, aksesuar, iç giyim), erkek (giyim, ayakkabı, çanta, aksesuar), ev dekorasyon, teknoloji, kişisel bakım ürünlerinde yüzde 80'e varan indirimler sunuyor. Markaların kendi indirim oranlarını belirledikleri Kara Cuma 2015 indirimleri kapsamında bazı markaların indirimleri şu şekilde;

        Adidas Kara Cuma indirimi: Yüzde 40

        Paul & Joe Kara Cuma indirimi: Yüzde 60

        Louis Leeman Kara Cuma indirimi: Yüzde 70

        Qlocktwo Kara Cuma indirimi: Yüzde 20

        IRO Kara Cuma indirimi: Yüzde 60

        Osklen Kara Cuma indirimi: Yüzde 80

        Cedric Charlier Kara Cuma indirimi: Yüzde 40

        Isabel Benenato Kara Cuma indirimi: Yüzde 60

        Amerikadaniste.com Black Friday indirimi

        Amerikadaniste.com Kara Cuma kapsamında Ralph Lauren, Victoria's Secret, Abercrombie, Amazon, eBay, Best Buy, Target, Walmart, Macy's, Bloomingdale's ve daha yüzlerce mağazadan online olarak yaptığınız alışverişlerde indirim sağlıyor. 3 iş günü içinde elinize ulaşabilecek ürünlere ABD'ye gitmek zorunda kalmadan sahip olabiliyorsunuz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ