Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam THY Teknik ile Onur Air arasında anlaşma - İş-Yaşam Haberleri

        Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ. ile Onur Air arasındaki "Airbus A320/A321" komponent bakım ve yedek desteği (pool) sözleşmesi 2021 yılına kadar uzatıldı.

        THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, THY Teknik AŞ. ve Onur Air arasında 2012 yılında imzalanan "Airbus A320/A321" uçaklarının komponentlerinin bakımları ve ikame yedek komponent desteği sözleşmesi, 2021 yılına kadar devam edecek.

        THY Teknik AŞ. Genel Müdürü Ahmet Karaman'ın, Onur Air'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cankut Bagana'ya yaptığı nezaket ziyaretinde sözleşmeyi uzatan imzalar törenle atıldı.

        Sözleşme kapsamında, sağlanacak yedeklerin ATA listesi esaslı olacağı, hizmetlerin THY Teknik AŞ'nin İstanbul'daki merkezinden ve dünya genelindeki ikmal istasyonlarından sağlanacağı ifade edildi. Bakımı yapılacak komponentler ise THY Teknik AŞ'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki yeni tesislerinden getirilecek.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, THY Teknik AŞ'nin sunduğu hizmetlere duyduğu güveni belirterek, dünya lideri havacılık bakım merkezinden hizmet almanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

        THY Teknik AŞ. Genel Müdürü Karaman da Onur Air ailesine sözleşmenin uzatılması ve duydukları güven için teşekkür ederek, uzun dönemli sözleşme uzatılmasının, sunulan hizmetlerin kalite ve zamanındalığına bir gösterge olduğunu bildirdi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ