Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Akfa Holding ve Fi-Yapı Yönetim Kurulu Başkanları'na FETÖ tutuklaması - İş-Yaşam Haberleri

        İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş ve Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

        İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada, Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş, Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Ferhat Aktaş, Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ile Hasan Sayın , "FETÖ üyesi olmak, "Terör örgütüne finansman sağlamak" ve "suçtan kaynaklı mal varlığı değerlerini aklamak" suçlarından tutuklandı.

        TUTUKLANAN İŞADAMI SAYISI 39 OLDU

        FETÖ'ye finansal destek sağladığı iddiasıyla tutuklanan işadamlarının sayısı 39 oldu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla AKFA Holding ve holdinge bağlı 44 şirket ile ortakları ve çalışanlarına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 120 şüpheliden 102'si gözaltına alınmıştı.

        Veli SARIBOĞA / İSTANBUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ