Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Ronaldo ve Ümmiye Koçak ‘Yeter ki hayal et’ diyecek - İş-Yaşam Haberleri
        1

        Türk Telekom, yeni pazarlama iletişimi stratejisini hayata geçirdi. Şirket yıl boyunca yapacağı iletişimle sunduğu teknolojinin insan hayatındaki dönüştürücü gücünü anlatacak.

        2

        Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, yeni reklam filmindeki “Sen yeter ki hayal et” sloganıyla insanlara hayallerini gerçekleştirmeleri için ihtiyacı olan teknolojiyi sunacaklarını ifade etti.

        3

        Dursun, “Yenilikçi ürün ve hizmetlerimiz vasıtasıyla insanların içlerindeki potansiyele ulaşmasına ve hatta bu potansiyeli aşmasına olanak sunuyoruz. Onlara ‘Siz yeter ki hayal edin, bu hayalinizi gerçekleştirmek için Türk Telekom her zaman yanınızda’ diyeceğiz” dedi.

        4

        ARAŞTIRMA YAPILDI

        Stratejilerini geliştirme aşamasında birçok araştırma yaptıklarını kaydeden Dursun, araştırmada Türk Telekom’un kullanıcıların zihninde, Türkiye’yi ileriye taşıyan marka algısına sahip olduğunu gördüklerini söyledi.

        5

        Dursun, “İletişim stratejimize yön veren en önemli sonuç kullanıcıların Türk Telekom’un ‘hayallerini gerçekleştirmeleri için bir aracı olduğu’ inancı oldu” dedi.

        6

        RONALDO OYNADI, KOÇAK YÖNETTİ

        Geçtiğimiz yıl 4.5 reklamlarında Cristiano Ronaldo’yu oynatan Türk Telekom yeni reklam filminde de ünlü futbolcu ile çalıştı.

        7

        Türkiye’den çıkmış gerçek başarı hikâyelerini insanlarla buluşturmayı hedefleyen reklam filminde Ronaldo ile Mersin’in Arslanköy adlı köyünde kurduğu tiyatroyla dünyaya sesini duyuran Ümmiye Koçak Ronaldo oynuyor.

        8

        Yazdığı ve yönettiği “Yün Bebek” filmiyle New York Avrasya Film Festivali’nde ödül alan Koçak, filmin yönetmenliğini de üstlendi.

        9

        Reklam filminde Ronaldo da zorluklara rağmen hayallerinin peşinden koşmaktan asla vazgeçmediğini anlatıyor.

        GAZETE HABERTÜRK