Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Avşar'ın tüm hesaplarına el konuldu - Makro Ekonomi Haberleri

        Sanatçı Hülya Avşar ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) arasındaki anlaşmazlık büyüyor. Uzanlar’dan film çekmek için aldığı 300 bin dolar yüzünden iki yıldır TMSF ile başı dertte olan Hülya Avşar, dün bir şok daha yaşadı. TMSF’ye geçen yıl 1 milyon 150 bin dolar ödemesine karşın, yaklaşık 1 milyon dolar daha borcu bulunduğu iddiası ile Avşar’ın bütün banka hesaplarına el konuldu. Hülya Avşar, olayı duyduktan sonra yaptığı açıklamalarda bu parayı ödemeyeceğini dile getirirken “Ben hortumcu değil” ifadesini tekrarladı.

        AHMET ERTÜRK HAKKINDA YAZI YAZDI

        Hülya Avşar ile TMSF çekişmesi Avşar’ın bir internet sitesinde yazdığı yazılardan sonra yeniden alevlenmişti. TMSF ve Başkan Ahmet Ertürk hakkında yazılar yazarak tepkisini dile getiren Avşar, "Mafya gibi üstüme geliyorlar", "Bu ülkenin gerçek başbakanı Ahmet Ertürk" gibi ifadeler kullanmıştı.

        Bu ifadelerden rahatsız olan TMSF de, Başkan Ahmet Ertürk ve avukat Arzu Yüksel’e hakaret edildiği gerekçesi ile Avşar hakkında, kamu davası açtı.

        Avşar da ödeme yaptıktan sonra çıkan Danıştay kararına dayanarak, ödediği paranın geri iadesi için TMSF’yi mahkemeye verdi.

        Böyle karşılıklı davalar halinde ilerleyen süreç, son olarak Hülya Avşar’ın banka hesaplarına el konuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ