Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Harvey Nichols'ta kış başkadır - Makro Ekonomi Haberleri

        Kadının güzelliğini ve estetiğini en iyi şekilde tasarımlarına yansıtan Lübnanlı tasarımcı Zuhair Murad'ın göz kamaştıran 2009-2010 sonbahar kış kolek siyonu Harvey Nichols'ta yerini aldı. Beyonce, Christina Aguilera, Shakira, Paris Hilton, Whitney Houston gibi ünlülerin tercihi Zuhair Murad'ın yeni koleksiyonunda gölgeler, volümler, uçuşan şifonlar, parlak satenler, çiçek baskılar göze çarpan detaylar arasında. Beyaz, siyah, kırmızı, somon, zümrüt yeşili, fıstık yeşili ve bordo renklerin ön planda olduğu koleksiyonun en dikkat çekici parçaları arasında elmas benzeri taşlarla süslenmiş siyah jarse elbiseler, siyah inci ve nakışlarla süslenen ipek gece elbiseleri yer alıyor. Zuhair Murad, kırmızı halıda yürüyenlere adadığı bu koleksiyonunda tasarımlarının her birini değerli taş, kurdele ve kuşaklarla zenginleştiriyor.

        Ayrıcalıklı ve zamansız tasarımlarıyla "gerçek lüks" olarak tanımlanan Nancy Gonzalez'in yeni tasarımlan da Harvey Nichols'ta. Avustralya'dan Hong Kong'a uzanan seyahatleri sırasında bizzat topladığı timsah ve piton gibi en lüks ve nadide derilerden hazırlanan çantalar, Kolombiya'daki yerel el sanatçıları tarafından tamamen el işçiliğiyle 20 saat ve üzeri bir çalışma sonunda hazırlanıyor.

        Tasarımlarında her zaman modern bir duruşu olmasına rağmen, klasik akımlardan etkilenen tasarımcının clutchlardan hafta sonu çantalarına kadar uzanan modelleri kırmızı, gri, zümrüt yeşili, mor, beyaz renkleriyle göz kamaştırıyor.

        Dünyanın en önemli modacılarından Michael Kors'un 2009-2010 sonbahar kış koleksiyonunun en dikkat çekici modeli, straplez neon pembe elbise yeni sezonda Harvey Nichols'da modaseverlerle buluşuyor. Klasik tasarımıyla dikkat çeken neon pembe elbise, yazı geride bıraktığımız sonbahar aylarında bronz teninizde size canlılık ve sıklık katacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ