Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Araç 10, içindeki ses sistemi 38 bin TL - Otomobil Haberleri
        1

        Muğla'da ilk defa düzenlenen ve renkleri, motor kuvvetleri, ses sistemleri gibi özellikleri ile büyük ilgi gören 'Muğla Auto Show Tuning' Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyo-Kültürel alanında meraklıları ile buluştu.

        2

        Muğla'da ilk defa etkinliğe, İzmir, Aydın, Denizli, Antalya, İstanbul, Ankara, Bursa, Manisa ve Muğla'nın İlçelerinden gelen yaklaşık 350 araç katıldı. Yoğun ilgi gören etkinlikte, katılımcılar araçlarını tanıttı.

        3

        Değişik modellerde ve markalarda 350 aracın katıldığı etkinlik önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı bir şekilde meraklıları ile bulaşacağı açıklanırken, etkinliğin ticari bir amacının olmadığı, sadece merak ve bir tutku olduğu açıklandı.

        4

        Etkinlikte en fazla ilgi çeken araçlardan birisi de 38 bin lira harcayarak özel ses siteminin monte edildiği araç oldu.

        5

        Türkiye'nin bütün illerini gezdiklerini ve ödüllü bir araç olduğunu belirten firma yetkilisi, "Aracımızın üzerinde 18 bin wat sadece bas için amfi var. Bin 200 amper akümüz var.

        6

        Kullandığımız aracımızın fiyatı 10 bin lira, ancak biz içerisine 38 bin liralık ses sistemi kurduk. Türkiye'nin birçok yerinde de aracımız dikkat çekerek büyük ilgi gördü ve ödül aldı" dedi.

        7

        Organizasyon yetkililerinden Yılmaz Korkut etkinliğin beklenenin üzerinde bir ilgi gördüğünü, fuarda çeşitli özellikte 350 aracın sergilendiğini açıkladı.

        8

        Korkut, "Muğla'da ilk defa düzenlenen etkinlikte amacımız yarışma değil. Burada modifiye araçları, klasik araçları ve özel donanımlı ses sistemi olan araçları sergilemek için buluştuk.

        9

        Sergilenen araçların birçoğunda bin liradan 60 bin liraya kadar ses sistemi var. Birlik ve beraberliği pekiştirmek için böyle bir etkinlik düzenledik.