Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Samsung, Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge'yi New York'ta tanıtacak - Teknoloji Haberleri
        1

        Samsung, Perşembe günü düzenleyeceği "Unpacked" etkinliğinde iki yeni cihazını tanıtacak. Bu yeni cihazların Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus olması bekleniyor.

        2

        Galaxy Note 5'ten yeni sızan karelerde büyük ekranlı telefona ve kutusuna yakından bakma şansı buluyoruz. Cihazın kutusu, beklediğimiz gibi önceki Galaxy'lerin kutularına benzer bir tasarım diline sahip.

        3

        Bunun yanında fark edilen bir detay, Galaxy Note 5'in büyük ekranına rağmen iPhone 6 Plus'tan daha küçük bir gövdeye sahip olacağı.

        4

        Bu son sızıntıda Note 5'in özelliklerinden bahsedilmese de, daha önceki raporlar, cihazın sekiz çekirdekli Exynos işlemci, 4GB RAM, 5,66 inç quad HD ekran ve 16 megapiksel kamerayla gelebileceğini söylemişti.

        5

        Tüm bu özellikler gerçeğe dönüşürse Note 5, geçen senenin Note 4'ünün yerini başarıyla doldurabilir.

        6

        Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus'ın 13 Ağustos 2015'teki Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

        7

        TANITIMLARI 13 AĞUSTOS'TA YAPILACAK

        Samsung, Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus'ın yanında bir de tablet duyuracak.

        8

        Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung 13 Ağustos'ta ABD'nin New York kentinde düzenleyeceği 'Galaxy Unpacked' isimli lansman etkinliğinde bir sürprize imza atacak.

        9

        Etkinlikte Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ akıllı telefonların duyurusunu gerçekleştirecek olan Samsung'un resmi site aracılığıyla yayınladığı yeni bir görüntüye göre şirket, üçüncü bir cihazı daha tanıtacak.

        10

        Geçtiğimiz dönemde Galaxy Tab S2 tabletlerin duyurusunu yapan Samsung'un sitesinde yer alan fotoğraftaki cihazın boyutu itibariyle bir tablet olduğu tahmin ediliyor.

        11

        Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, Samsung, 13 Ağustos’ta gerçekleştireceği etkinlik kapsamında Galaxy Tab S2 tabletlerin ABD tanıtımını da gerçekleştirebilir.

        12

        İŞTE GALAXY S6 MİNİ'NİN GÖRÜNTÜLERİ

        Dünyanın teknoloji devi Samsung'un yeni telefonu Galaxy S6 Mini'nin görüntüleri internette ortaya çıktı.

        16

        Galaxy S6 Mini'nin teknik özelliklerinin Galaxy S6'yla aynı olmaması beklenirken telefonun piyasaya çıkış tarihiyse şimdilik bilinmiyor.

        17

        İŞTE SAMSUNG Z3

        Samsung'un Tizen platformuyla çalışan Z3 modeli, çalışır halde görüntülendi!

        18

        Samsung'un Tizen işletim sistemli cebi Z1 modelinden sonra bir anda ortaya çıkan Z3, bir süredir sızıntılarla gündeme geliyordu. Bu defa gelen haberse telefonun canlı kanlı çalıştığı yönünde. Tizen işletim sistemiyle çalışırken görüntülenen Samsung Z3'ün bu ay içinde tanıtılması bekleniyor.

        19

        Tizen 3.0 sürümüyle çalışan Samsung Z3'ün bu ay düzenlenecek olan Tizen Geliştirici Zirvesi'nde tanıtılması bekleniyor. 720p çözünürlüğünde ekrana, 2600 mAh kapasitesinde bataryaya, 5 MP ön ve 8 MP arka kameraya sahip olacak olan Samsung Z3'ün ülkemizde satışa sunulması ise düşük bir ihtimal.

        20

        İŞTE SAMSUNG GALAXY A8

        Samsung, uzun zamandır beklenen yeni telefonu Galaxy A8'i resmi olarak duyurdu. Defalarca internete sızan telefonun özelliklerinde ve tasarımında, bizi şaşırtan fazla bir detay yok.

        21

        Telefonda 64-bit Snapdragon 615 işlemciye ve 2 GB RAM'e yer verilmiş. 5.7 inç'lik büyük AMOLED ekran, Full HD çözünürlüğü destekliyor.

        22

        16 GB dahili depolama alanı ile gelen A8, aynı zamanda 128 GB'a kadar microSD bellek kartlarını da kullanabiliyor.

        23

        16 megapiksel arka kameraya eşlik eden ön kamera, 5 megapiksel çözünürlük sunuyor. 3.050 mAH batarya ile gelen telefonda, bir de parmak izi sensörüne yer verilmiş.

        24

        151 gram ağırlığında ve 5.9 mm kalınlığında olan A8, Android 5.1.1 işletim sistemi ile geliyor. Bu arada telefonun, Samsung'un şimdiye dek ürettiği en nce telefon olduğunu belirtelim. Şimdilik sadece Çin'de, siyah ve altın renk seçenekleri ile satışa sunulacak olan Galaxy A8'in, Çin dışına ne zaman çıkacağı hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor.

        28

        Daha önce de 18 ayar telefon tanıtan HTC şimdi 24 ayar olan telefonunu görücüye çıkardı.

        29

        Altın kaplama telefonlarını kendisi üreten HTC ise İngiltere sunduğu 18 ayar HTC One’ın ardından ABD’de aynı telefonu 24 ayar altın kaplamayla artık satışta.

        30

        sınırlı sayıda üretileceği belirtilen 24 ayar HTC One’dan, ABD’de şu an sadece New York bürosunda 2 tane var.