Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Yeni modelini Barcelona'da tanıtacak - Teknoloji Haberleri

        LG Electronics, G4 Stylus’un geliştirilmiş modeli olan yeni LG Stylus 2’yi Barselona’da düzenlenecek olan MWC 2016 etkinliğinde kullanıcıların beğenisine sunacak.

        5,7 inç boyutundaki LG Stylus 2'nin kullanıcılarına bir de sürprizi var. Yeni model, bir önceki modelde yer alnda kauçuk uçlu kalem yerine nano özelliğe sahip bir kalemle gelecek.

        Ayrıca, Pen Pop özelliği ile sayesinde kalemi yerinden çıkarıldığında ortaya çıkan kısayol menüsü ile birçok özelliğe erişilebilmesini kolaylaştıracak. Kalemli telefon modellerinde sık sık karşılaşılan kaybolma durumu için de yeni özellik eklenen modelde, kalem yerinde olmadığında kullanıcı bilgilendirilecek. 7.4 mm kalınlığındaki ve 145 gr ağırlığındaki LG Stylus 2, bir önceki modele göre daha ince ve hafif olarak dizayn edilmiş ve kenarlarında yer alan metal çerçevesi ile dayanıklılığı da artırılmış.

        LG Electronics Mobil İletişim Bölümü Başkanı ve CEO’su Juno Cho, yeni model ile ilgili yaptığı değerlendirme de genel segmentteki telefonlar konusundaki kararlılıklarını ortaya koyduğunu söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ