Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil HTC Bolt özellikleri ve fiyatı. HTC Bolt ne kadar? - Teknoloji Haberleri

        Akıllı telefon piyasasında rakiplerine göre biraz daha pasif kalan HTC, yeni akıllı telefonu HTC Bolt'u resmi olarak kullanıcılara duyurdu. HTC Bolt, Sprint operatörüne özel olarak yapılan bir telefon ve ilk aşamalarda Türkiye'de satışa sunulmayacak.. İşte HTC Bolt özellikleri ve fiyatı..

        HTC BOLT ÖZELLİKLERİ

        HTC, Bolt'un tasarımını yaparken HTC 10'dan esinlenmiş gibi duruyor. HTC Bolt, HTC 10 ile tasarımsal anlamda birçok özellik taşısa da, boyut biraz daha büyük. USB Type-C bağlantı noktasıyla kullanıcısıyla buluşacak olan HTC Bolt, aynı iPhone 7'deki gibi kulaklık girişi olmayan bir cihaz.

        Ekran olarak 5.5 inç ve Super LCD 3 panel kullanan HTC Bolt, kullanıcılarının karşısına 2550x1440 çözünürlükle çıkacak. Aynı zamanda ekran Corning Gorilla Glass 5 ile çizilme ve darbelere karşı korunacak.

        HTC Bolt, aynı zamanda son dönemde akıllı telefonlarda aranan özellik haline gelen IP57 sertifikasına sahip. Yani HTC Bolt, su ve toza dayanıklı.

        İşlemci gücü olarak ise Snapdragon 810'u tercih eden HTC Bolt; 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, microSD kart, 3200 mAh batarya ve 16 MP kameraya sahip. Bu sayede 16 MP arka kamerası ile 4K ve 120 FPS ağır çekim videolar çekilebiliyor. Selfie kamerası ise 8 MP olarak geliyor.

        HTC BOLT FİYATI

        HTC Bolt, Sprint operatörü ile birlikte 599$ fiyatla kullanıcıya sunulacak. Ödemede kolaylık yapmak isteyen HTC, kullanıcılarına aylık ödeme planı imkanı da sunacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ