Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Ateş lordu Ragnaros, Nexus’a geliyor! - Teknoloji Haberleri

        Heroes of the Storm’a bu hafta katılan yeni şampiyon Ragnaros The Firelord’dan söz edeceğiz. Warcraft dünyasından tanıdığınız Ragnaros, titanlarla verilen savaştan sonra ateş topraklarına sürülmüştü. Sonrasında iki kez daha kaçmayı başaran Ateş Lordu, şimdi de HotS’un savaş alanlarına yağdırmaya geldi. Kahramanın yeteneklerine bir göz atalım...

        Yetenekler Molten Core (D): Ragnaros’un pasif yeteneği, onu normal boyutunun 10 katına dönüştürüp savunma ya da yıktığınız düşman binalarının formuna bürünmesini sağlar. Bu forma geçerken kısa bir süreye ihtiyaç duyar ve alacağı hasarlar onu engelleyebilir. Süre dolup da geçişini tamamlarsa düşmanların kaçmaktan başka çaresi kalmaz! Çünkü bütün yetenekleri ekstra hasar vermeye başlar ve etki alanı muazzam boyutlara ulaşır. Ateş lordunun pasif yeteneğini doğru zamanda kullanırsanız oyundaki en etkili pasif yetenek haline gelir.

        Empower Sulfuras (Q): Ragnaros’un kendine özgü silahı Sulfuras’ı güçlendirmesi ve alan etkili hasar vermesini sağlar. Aynı zamanda verdiği hasarın yüzde 20’sini can olarak geri kazanır. Takım savaşlarında yan yana duran düşmanlara kullanmak hem verdiğiniz hasarı hem de kazandığınız canı artıracaktır.

        Living Meteor (W): Gökyüzünden meteor indirmenizi sağlayan bu yetenek, yön belirleyerek meteorun gidişatını değiştirmenize de imkân tanır, kaçan düşmanlarınıza ekstra hasar vermenize katkıda bulunur. Canınız az kaldığında peşinizden gelen düşmanları da meteorla senkronlu yürütüp beklenmedik bir hasar verebilirsiniz.

        Blast Wave (E): Yüzde 25 hız kazandıran bir alev zırhı sağlar. Zırh 1.5 saniye sonra patlar ve etrafa alan etkili zarar verir. İsterseniz düşmanların iç hatlarına giren arkadaşlarınıza vererek hasar gücünden faydalanabilirsiniz. Ya da hızını ön planda tutup kaçma ve kovalama anlarında kendinize ekstra avantaj sağlayabilirsiniz.

        Heroic Yetenekler Sulfuras Smash (R): Sulfuras’ı gökyüzüne fırlatıp istediğiniz alanda büyük bir patlama yaratmanızı sağlar. Bu patlamanın ortasındaki düşmanlar, yarım saniye sersemler ve ekstra hasar görürler. Takım savaşlarında alan etkili sersemletme özelliği bulunan bir arkadaşınız varsa tercih edin.

        Lava Wave (R): Wave sayesinde, istediğiniz koridoru bütün hat boyunca lav ile kaplamanız mümkün! Koridorun başlangıç noktasından yavaşça ilerleyen bir alev nehri temasa geçtiği her şeyi yakıp kül edecek. Ayrıca düşman kahramanların da bölgeyi terk etmelerine ve dengesiz bir takım savaşına girmelerine neden olabilirsiniz.

        THE LAST OF US GERİ DÖNÜYOR

        Konsol oyuncuları tarafından merakla beklenen Playstation Experience rüzgar gibi geçti. Birden fazla hit oyunun oyuncularla buluştuğu etkinliğin süperstarı, The Last of Us: Part 2 oldu. Naughty Dog, oyuncuların büyük beklenti içinde olduğu The Last of Us: Part 2’yu muhteşem bir fragman ile tanıttı. Fragmanda gördüklerimiz bizi tekrardan The Last of Us’ın görsel olarak büyüleyen ortamına götürüyor. Yeni yapımda da grafik ve ambians üzerine fazlasıyla iyi çalışılmış. Kısacık fragman boyunca gördüğümüz çoğu objenin bir yaşanmışlığını hissediyoruz, karakterlerin de duygusal değişimlerine şahit oluyoruz. Önümüzdeki aylarda taze bilgiler elimize ulaştıkça sizlerle paylaşacağız. Eğer bu seriye daha önce hiç göz atmadıysanız bir şans vermenizi öneririz.

        EFSANE STREET FIGHTER OYUNCUSU DAIGOUMEHARA, HYPERX İLE ANLAŞTI!

        HyperX, e-Spor dünyasında Street Fighter efsanesi olarak tanınan Daigo “The Beast” Umehara ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Bundan böyle şampiyon Street Fighter oyuncusu Daigo “The Beast” Umehara, katıldığı organizasyonlarda HyperX markalı kulaklıklarıyla boy gösterecek. Street Fighter tarihinin en başarılı oyuncusu kabul edilen Daigo “The Beast” Umehara, önümüzdeki günlerde California’da gerçekleşecek Dünya Şampiyonası’nda ter dökecek.

        İlker KARAŞ - Asım ÖNER / HT CUMARTESİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ