Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Facebook yepyeni bir özelliği kullanıma sundu - Teknoloji Haberleri

        Facebook geçtiğimiz ay test ettiği yeni özelliğini bazı kullanıcıları için aktif hale getirdi. Artık gönderileriniz tıpkı mesajlarınız gibi pop-up'lar oluşturacak.

        Facebook Web sayfasında biri size mesaj attığı zaman, sağ alt kısımda konuşmanız için bir pencere beliriyor. İşte bu özellik hiç değişmeden artık Facebook gönderileri için de geçerli olmuş durumda.

        Bir paylaşım yaptığınızda, gönderiniz altına gelen yorumları cevaplamak için bildirim sekmesinden, paylaşımın bulunduğu sayfayı yüklemeniz gerekiyordu. Artık, altta beliren pencere sayesinde hem yorumları anlık takip edebilir, hem de söz konusu paylaşımın sayfasına gitmeden onları cevaplandırabilirsiniz.

        REKLAM

        Bu işlevsel özellik ise şimdilik her hesapta aktif değil gibi görünüyor. Eğer sizin hesabınızda da bu özellik aktif olduysa, nasıl bulduğunuzu yorumlara yazmayı unutmayın.

        Aynı zamanda uzun süredir konuşulan Messenger Hikayeler özelliği de Messenger için aktif olmuş durumda. Artık tıpkı Snapchat ve Instagram'da olduğu gibi hikayelerinizi arkadaş listeniz ile paylaşabileceksiniz.

        Shiftdelete

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ