Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Apple'ın 80'ler moda koleksiyonu - Teknoloji Haberleri
        1

        Şimdi kimsenin elinden düşüremediği telefonları, tabletleri ve bilgisayarları üreten Apple, bir zamanlar daha az kişinin bildiği bir markaydı.

        2

        Ancak o zaman bile 'cool' çizgisinden ödün vermiyordu; çalışanları için bile...

        3

        İşte şirketin posta yoluyla ABD'de evlere ulaştırdığı 1986/1987 moda koleksiyonu...

        4

        İçinde bilgisayarınızı da taşıyabileceğiniz bu çantalara MacBag (MacÇanta) adını vermişler. Sağ altta ise 3,5 inçlik disketleri koymak için özel bir kutu var.

        5

        Çanta, akrilik disk kutusu, naylon disk kılıfları, fare altlığı (mousepad), Macintosch bilgisayara benzeyen not defteri ve fare tozlanmasın diye bir kılıf. Her şeyi düşünmüşler.

        6

        Mac kullanmak için ideal masa. Danimarkalı tasarımcıların elinden çıkmış. Rejisör koltukları şu ara olduğu gibi 80'lerde de parkta bahçede çok popülerdi.

        13

        Bir kez kol saati yapınca, duvar saatini denememek olmaz demiş olacaklar. Taşınabilir ofis malzemelerinden tutun da, kalemlikli deftere, gündelik sırt çantasından spor çantaya ve cüzdana kadar her şey koleksiyonda kendine yer bulmuş.

        14

        Apple markalı termal soğutucu çanta ile parklara, plaja soğuk içeceklerinizi gönül rahatlığıyla taşıyabilirsiniz. Sıcak içecekleriniz Apple termos ile her daim lezzetli kalır. Dayanıklı küçük termal şişeler ve bira bardağı bile üretilmiş.

        15

        Apple saat ile uyanmaya ne dersiniz? Peki gözlüklerinizi kaybetmemek için Apple askıları kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Bir de güneş gözlüğü isterseniz, Apple'a bakmayı unutmayın!..