Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Facebook oyunları yeniledi - Teknoloji Haberleri

        Facebook, Facebook’ta oyun oynamaktan keyif alanlar için yeni oyunlar bulmayı ve bu oyunları arkadaşlarıyla birlikte oynamayı kolaylaştıracak yeni özellikler uygulamaya koydu.

        Facebook mühendislerinden Jared Morgenstern’in şirketin blog sayfası blog.facebook.com’da yayınlanan yazısıyla açıkladığı yeni özellikler Facebook oyunlarını daha da keyifli hale getiriyor.

        Yeni bilgi bandı

        Facebook kullanıcıları artık oyun oynarken arkadaşlarının oyun aktiviteleri, skorları ve başarılarıyla ilgili bilgileri oyun ekranına eklenen yeni bilgi bandında görebiliyor. Böylece arkadaşlarının oynadığı yeni oyunlardan ya da o anda hangi oyunu oynadığından haberdar olabiliyor. Ancak aynı zamanda her kullanıcı hangi oyunu oynadığının hangi arkadaşları tarafından görülmesini istiyorsa, paylaşım ayarlarını bu şekilde düzenleyebiliyor.

        Daha büyük oyun ekranı

        Facebook ayrıca oyun ekranını da büyütüyor. Kullanıcıların oyun keyfini yükseltmek adına oyunların daha geniş bir ekranda oynanması mümkün hale geliyor. Önümüzdeki günlerde CityVille, Zoo World, Monster World and Mystery Manor gibi pek çok oyun yakında tam ekran boyutunda genişletilebilecek.

        Favori oyunlarınızı işaretleyin

        Facebook’un gerçekleştirdiği yenliklerden bir diğeri ise çok sayıda farklı oyun oynayan ya da uygulama kullanan kullanıcıların favori oyun ve uygulamalarına hızlıca erişebilmelerini sağlıyor. Artık favori oyun ve uygulamalar seçilerek “favoriler” menüsüne eklenebiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ