Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Yurtdışı Tatil Fırsatları İspanya Paskalya'da birinci - Turizm Haberleri

        Turizm sektörünün en yenilikçi şirketi Gezinomi, 27-31 Mart tarihleri arasındaki Paskalya Bayramı için Madrid ve Mallorca’ya özel turlardüzenliyor. Bu süre boyunca resmi tatil olan bu şehirlerde Paskalya Bayramı’na özel etkinlikler, sokak festivalleri düzenlenirken, tatilciler birbirinden lezzetli Paskalya çikolataları ve yumurtaları tatma imkanı bulunacak. Turizm sektörünün en yenilikçi şirketi Gezinomi, 27-31 Mart tarihleri arasındaki Paskalya Bayramı için Madrid ve Mallorca’ya özel turlardüzenliyor. Bu süre boyunca resmi tatil olan bu şehirlerde Paskalya Bayramı’na özel etkinlikler, sokak festivalleri düzenlenirken, tatilciler birbirinden lezzetli Paskalya çikolataları ve yumurtaları tatma imkanı bulunacak.

        GezinomiGezinomiGezinomi sitesinde 4 gece 5 gün sürecek Madrid ve Mallorcatur paketlerinin fiyatı ise 279-299 Euro arasında değişiyor. Baş döndürücü flamenko dansının, korku ve heyecan dolu boğagüreşlerinin, domates savaşlarının, güneşin ve eğlencenin ülkesi İspanya’nın engözde şehirlerinden Madrid ve Mallorca, Paskalya Bayramı’nda da İspanya’nın tadını çıkarmak isteyenlere birbirinden keyifli fırsatlar sunuyor. sitesinde 4 gece 5 gün sürecek Madrid ve Mallorcatur paketlerinin fiyatı ise 279-299 Euro arasında değişiyor. Baş döndürücü flamenko dansının, korku ve heyecan dolu boğagüreşlerinin, domates savaşlarının, güneşin ve eğlencenin ülkesi İspanya’nın engözde şehirlerinden Madrid ve Mallorca, Paskalya Bayramı’nda da İspanya’nın tadını çıkarmak isteyenlere birbirinden keyifli fırsatlar sunuyor.

        Geçen yıl yaklaşık 60 milyon turist ağırlayan İspanya, Paskalya dönemi boyunca da turistlerden büyük ilgi bekliyor. 4 gece 5 günlük tatiller İspanya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini sunarken, eğlence sevenler Paskalya tatilinin canlı ortamında doyasıya eğlenme fırsatı bulacak. Mallorcave Madrid Paskalya’yı unutulmaz kılacak Mallorca tatilini seçen tatilseverler, ünlü besteci Chopin'in yaşadığı La Cartuja Manastrı’nı görme şansını elde ederken, Sonamar Show ve Es Foguero Show’larında eğlenceli dakikalar geçirme fırsatı yakalayacak. Doğa meraklılarının da unutulmadığı turda, 18. yüzyıldan kalma Escalderes çiftliği ve yerel hediyelik eşyaların satıldığı alışveriş merkezini görme seçenekleri sunuluyor. Geçen yıl yaklaşık 60 milyon turist ağırlayan İspanya, Paskalya dönemi boyunca da turistlerden büyük ilgi bekliyor. 4 gece 5 günlük tatiller İspanya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini sunarken, eğlence sevenler Paskalya tatilinin canlı ortamında doyasıya eğlenme fırsatı bulacak. Mallorcave Madrid Paskalya’yı unutulmaz kılacak Mallorca tatilini seçen tatilseverler, ünlü besteci Chopin'in yaşadığı La Cartuja Manastrı’nı görme şansını elde ederken, Sonamar Show ve Es Foguero Show’larında eğlenceli dakikalar geçirme fırsatı yakalayacak. Doğa meraklılarının da unutulmadığı turda, 18. yüzyıldan kalma Escalderes çiftliği ve yerel hediyelik eşyaların satıldığı alışveriş merkezini görme seçenekleri sunuluyor.

        Madrid’i ziyaret etmek isteyen tatilseverler, İspanya’nın en eski başkenti olan Madrid’i ziyaret etmek isteyen tatilseverler, İspanya’nın en eski başkenti olan UNESCOUNESCOUNESCO Dünya Mirası kapsamında korunan Toledo turuna katılabilir, muhteşem manzaralı Segovia & Avilagezisinde özel fotoğraf çekimi yapabilirler. Flamenco gecesi de düzenlenecekolan turlar boyunca Paskalya Bayramı’nı unutulmaz kılacak birçok etkinliğe katılma imkanı olacak. Dünya Mirası kapsamında korunan Toledo turuna katılabilir, muhteşem manzaralı Segovia & Avilagezisinde özel fotoğraf çekimi yapabilirler. Flamenco gecesi de düzenlenecekolan turlar boyunca Paskalya Bayramı’nı unutulmaz kılacak birçok etkinliğe katılma imkanı olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ