Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde ailesiyle yaşamını yitiren Uzman Çavuş Adem Özer, memleketi Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı.

        Adıyaman'da çöken evinin enkazında vefat eden Uzman Çavuş Adem Özer ile babası Fikret, annesi Ümmehan ve kız kardeşi Nurdan Özer'in cenazeleri, yakınları tarafından Erzurum'un Horasan ilçesine getirildi.

        Muratbağı Mahallesi Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Horasan Kaymakam Vekili ve Pasinler Kaymakamı Emre Zeyrek, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek, Bayburt İl Jandarma Komutanı Albay Talha Övet, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ve Özer'in yakınları ile vatandaşlar katıldı.

        Kılınan cenaze namazı sonrası, Özer ve ailesinin cenazeleri mahalle mezarlığında defnedildi.

        Özer'in anne ve babası ile kız kardeşinin, yanına bir süre önce ziyaret için gittikleri öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler