Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, kentte 626 yatırım projesi için toplam 98 milyar 971 milyon 148 bin 240 lira bütçe ayrıldığını bildirdi.

        Valilik toplantı salonunda Çiftçi'nin başkanlığında gerçekleştirilen "Yılın 2. İl Koordinasyon Toplantısı"na kurum amirleri ve müdürler katıldı.

        Çiftçi, kurum müdürlerinin çalışmalarını dinleyerek, kente yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

        Çiftçi, burada yaptığı konuşmada, kentte bu yıl kamu kurum ve kuruluşlarına ait 626 yatırım projesi için toplam 98 milyar 971 milyon 148 bin 240 lira bütçe ayrıldığını söyledi.

        Projelerin toplam nakdi gerçekleşme oranının yüzde 36,08 olduğunu ifade eden Çiftçi, şunları kaydetti:

        "İlimizde yürütülen 626 kamu yatırım projesinin 7'si tamamlanmış, 366'sı devam etmekte, 201'i ihale aşamasına gelmiş, 47'sine henüz başlanmamış, 5'i ise tasfiye edilmiştir. Harcama toplamlarına göre baktığımızda Karayolları 12. Bölge Müdürlüğünün 33, Devlet Su İşleri (DSİ) 8. Bölge Müdürlüğünün 168, Erzurum Büyükşehir Belediyesinin 54, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 8 ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 4. Bölge Müdürlüğünün 6 proje ile ön sıralarda yer aldığını görmekteyiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler