Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atatürk Üniversitesinde "yapay zeka ve makine öğrenmesi" ile "veri bilimi ve analitiği" programlarının açılacağı bildirildi.

        Üniversitenin Kurumsal İletişim Direktörlüğünden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, üniversitenin ülke yükseköğretiminde başlatılan yeniliklerin paydaşı olduğunu belirtti.

        Açılacak "yapay zeka ve makine öğrenmesi" ile "veri bilimi ve analitiği" programlarının üniversitenin çağdaş eğitim modeline ışık tutacak alanlar olduğunu dile getiren Çomaklı, "Üniversitemizin bilimsel alt yapısı ve alanında uzman insan kaynağı ile açılacak yeni bölümleri de öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almaları için hazır hale getireceğiz." dedi.

        Çomaklı, desteklerinden dolayı Yüksek Öğrenim Kurumu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile Yükseköğretim Yürütme Kurulu üyelerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler