Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Eskişehir'de kullandı.

        Karacan, Sümer Mahallesi'nde bulunan Ahmet Kanatlı Lisesindeki 1311 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

        Oy kullanma işleminin ardından okul bahçesinde gazetecilere açıklama yapan Karacan, seçimlerin Eskişehir'e ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

        Karacan, bugün Türkiye için tarihi bir gün olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

        "Kullandığımız oy, 2023, 2053 ve 2071'in oyu. Kullandığımız oy, sistemin ilk oyu. Bu oy ile beraber Türkiye yeni bir sistemle inşallah akşam sonuçlar açıklandıktan sonra devam edecek ve artık yeni sistemle daha şeffaf, işlevsel, aktif, bürokrasisi azalmış bir Türkiye olacak. Türkiye'nin gelişmiş ülkelerin en üst seviyelerine geleceğini düşünüyorum. Türkiye'ye, milletimize ve bütün dünyaya hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah güzel sonuçlar alacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler