Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Eskişehir'in Han ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

        AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Dönmez vatandaşların ihtiyaç, talep ve beklentilerini dinledi.

        Dönmez, vatandaşların sesine kulak vermek, sorunlarına çözüm aramak için ilçede bulunduklarını belirterek, "Bu güzel ilçemizin daha da gelişmesi için ne gerekiyorsa yapmak için buradayız. Yoğun sıcaklara rağmen bize gösterdiğiniz ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

        AK Parti Han İlçe Başkanı Arif Taşçı ise Dönmez'in ziyaretinin, halkla iç içe olan, sorunları yerinde dinleyen ve çözüm üretmeye odaklanan bir anlayışın yansıması olduğuna dikkati çekerek, teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler