Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde kaçak kazı yaparken suçüstü yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Odunpazarı ilçesinde kaçak kazı yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

        Ekiplerce yapılan çalışmada 2 şüpheli kaçak kazı yaparken suçüstü yakalandı. Kazı alanında yapılan inceleme ve araştırmada 2 metre derinliğinde çukur açıldığı tespit edildi. Olay yerinde kazma, manivela ve kürek ele geçirildi.

        Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca 2 şüpheli hakkında "2863 sayılı kültür ve tabiat varlıkları koruma kanununa muhalefet" suçundan soruşturma başlatıldı.

        - Jandarma ekiplerince trafik denetimi yapıldı

        İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 22-28 Ocak tarihlerinde icra edilen denetimlerde, 9 bin 866 sürücü ve araç kontrol edildi.

        Trafik kurallarına riayet etmediği tespit edilen 734 sürücüye 1 milyon 549 bin 467 lira idari para cezası uygulandı. 95 araç trafikten men edildi, alkollü araç kullandığı tespit edilen 8 sürücünün belgesi geri alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler