Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhur İttifakı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, AK Parti Odunpazarı Teşkilat Buluşması'nda partililerle bir araya geldi.

        Mahalle başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleriyle fotoğraf çektiren Hatipoğlu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

        Nebi Hatipoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, mevcut azim ve kararlılığın 31 Mart seçimlerinde ve daha sonra gelecek AK Parti belediyeciliği hizmet anlayışında devam etmesini temenni ederek, "Bu coşku ve ilgi, seçimlerde halkımızın bize verdiği desteği gösteriyor. Öncelikle, yerel seçimler için hepimizin çok çalışması gerekiyor. Ben inanıyorum ki elimizden gelenin en iyisini yaparak çalışacağız ve Eskişehir’in hak ettiği güzelliklere kavuşmasını sağlayacağız." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler