Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi'nde çalışan personeli ile bayramlaşarak Ramazan Bayramı'nı kutladı.

        Odunpazarı Belediyesi'nde çalışan personel ile belediye meclis salonunda bir araya gelen Başkan Kurt, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park, Bahçeler Müdürlüğü atölyesini de ziyaret etti. Çalışanlarla bayramlaşan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi'nde çalışanlarının bir aile oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Kurt, konuşmasında “Acısıyla tatlısıyla Ramazan Bayramını geride bıraktık. Bu bayram Odunpazarı Belediyesi açısından buruk geçti. Başkan Yardımcımız Olcay hanımı kaybettik. Allah rahmet eylesin, ailesine ve çalışma arkadaşlarımıza sabırlar diliyorum. Olcay hanım belediyemiz açısından büyük bir kayıp. Odunpazarı Belediyesi olarak biz her zaman Olcay hanımın ailesinin yanındayız ve yanında olacağız. Biliyorsunuz ki önümüzde Türkiye’nin kaderini etkileyecek bir seçim var. Önümüzdeki günlerde Türkiye’nin çözülmesi gereken sorunları var. 16 yılda biriken sorunlar çözülmediyse, yine çözülemez. Sorunlar çözülemiyorsa bunun hesabını sormak lazım. Eğer Türkiye’de bugün bir iş güvenliği ve iş güvencesi yoksa çalışma hayatında barış ve özgürlük yoksa ekonomik olarak büyük bir sıkıntı varsa bunların sorumlularından hesap sormak gerekir. Önemli olan demokratik yollarla seçime katılmaktır” ifadelerini kullandı.

        Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin yaz programında daha duyarlı ve dikkatli olması gerektiğini söylediği konuşmasında Odunpazarı Belediyesi için en önemli olan şeyin iş üretmek olduğunu ifade etti. Başkan Kurt, “İş ürettiğimiz zaman bu işten kimin ya da hangi partilinin yaralanacağı önemli değil. Bu yapılan işten herkes yaralanacak” dedi.

        Bayramlaşma töreninde ayrıca TümBelSen Eskişehir Şube Başkanı Ergun Uzun, Belediye İş Şube Başkan Yardımcısı Kemal Azak, Tüm YerelSen Temsilcisi Caner Özcan ve BemBirSen Eskişehir Şube Başkan Yardımcısı Fethullah Özsarı da konuşma yaparak belediye personelinin bayramını kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler