Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan Yılport Samsunspor'da teknik direktör Markus Gisdol, takım olarak iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.

        Gisdol, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya iyi ve arzulu başladıklarını dile getirdi.

        İlk yarıda önemli fırsatlar kaçırdıklarını belirten Gisdol, şunları kaydetti:

        "Takım olarak iyi bir reaksiyon gösterdik. İlk yarı 2, hatta 3 gol bulsaydık kimse bundan şikayetçi olmazdı. İyi oynamamıza rağmen ikinci yarı 1-0 geriye düştük. Buna rağmen oyuncularım iyi reaksiyon gösterdi ve geriden geldi. Elbette kazanmak isterdik ama buradan puan kazanarak gitmek de önemli. Bugün üstesinden gelmemiz gereken birçok problem vardı. İlk 11'de oynayan 6 oyuncudan yoksun geldik buraya. Bir oyuncumuz da maç öncesi ısınırken sakatlandı. Son anda değişiklik yaptık. Biraz zorluk yaşadık ama takım olarak iyi oyun sergiledik."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler