Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 3 yaşındaki oğlunu döverek öldürdü! Baba değil canavar!

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ/ AJANSLAR

        İddiaya göre, hurdacılık yapan Oğuz K. (37), 9 gün önce 5 çocuğundan birisi olan 3 yaşındaki İzzet K'yı, Bağcılar'daki evlerindedövereköldürdü. Daha sonra cesedi folyoya saran Oğuz K. bir çantanın içine koyarak iki gün evinin balkonunda bekletti.

        Bu süre zarfında evinin eşyalarını satan aile, İstanbul'dan kiraladıkları otomobille Bursa'nın Orhangazi ilçesinde daha önceden tanıdıkları bir arkadaşlarının yanına geldi. İlçede keşif yapan Oğuz K, bir hafriyat sahasına gitti. Burada kendisini gören bir demir toplayıcısına da hurdacı olduğunu, demir bakmak için geldiğini söylediği öne sürülen zanlı, iddiaya göre, kimsenin fark etmediği sırada oğlunun cesedinin olduğu çantayı döküm sahası dışında sakladı. Bir süre sonra geri gelen Oğuz K'nın cesedi çevreden bulduğu bir poşete koyarak döküm sahasında gömdüğü öne sürüldü.Olay sonrası evden kaçan çocuğun annesi Fatma K, durumu polise bildirdi. Oğuz K'ya telefonla ulaşan ve polis olduklarını belirtmeden eşinin yanlarında olduğunu söyleyen cinayet büro ekipleri, eşini almak için gelen zanlıyı Yalova'da yakalandı.

        Oğlunu öldürdüğünü itiraf ettiği iddia edilen şüphelinin ifadesi doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri, ilçeye geldi. Çocuğun cesedinin gömüldüğü öne sürülen Orhangazi'deki eski hafriyat döküm sahasına getirilen Oğuz K, oğlunu nasıl öldürdüğünü ve nereye gömdüğünü anlattı. Bunun üzerine polis ve belediye ekipleri, cesedin gömüldüğü iddia edilen eski hafriyat döküm sahasında iş makinesiyle kazı çalışması başlattı.

        SERBEST BIRAKILDI!

        Emniyetteki ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi. Adliyede suçlamayı kabul etmediği öğrenilen zanlı, sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

        ÇOCUĞU GÖMMEK İÇİN 18 LİRAYA KÜREK ALMIŞ

        İstanbul'da 3 yaşındaki çocuğunu döverek öldürdüğü ve streç filme sarıp Bursa'nın Orhangazi ilçesi yakınlarında hafriyat alanına gömdüğü iddia edilen ve serbest kalan O.K., dört sayfalık savunma yaptı. Hurdacı O.K. savunmasında çocuğunu ölmeden bir süre önce kendi kullandığı araçla evlerinin önünde kazayla ezerek yaraladığını söyledi. Tek pişmanlığının çocuğunu hastaneye götürmemek olduğunu, evde kendi kendisine iyileşmesini beklediğini ve eşinin 'doktora götürelim' baskısına karşın korkusundan bunu kabul etmediğini söyledi. Çocuğu öldüğünde iki gün balkonda beklettiğini aktaran O.K., "Başının altına yastık koyup., balkona yatırdım. Sonra streç filme sarıp, çantaya koydum. 18 lira verip kürek aldıktan sonra söz konusu alana gömdüm. İki gün üst üste gelip kontrol ettim" dedi. O.K., çocuğunu duvara fırlatıp fırlatmadığı şeklindeki soruya ise, "Ben onu darp etmedim. Kesinlikle çocuklarıma çok düşkünüm" dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ