Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 5 kişiyi yaralayan asker tutuklandı, İzmir'de bir taksinin içerisinden kahvehaneye ateş açıldı

        Emrah YILMAZ / İZMİR

        İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, bir taksinin içerisinden kahvehaneye ateş açıldı. 5 kişinin yaralandığı saldırının faili hava değişimi iznindeki asker yakalandı. Sadırganının silahla tehdit ettiği taksicinin de 50 lirasını gasp ettiği öğrenildi.

        Geçtiğimiz hafta sonu cumartesi günü Karşıyaka İlçesi 6285/1 sokakta meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir kişi, taksi ile geldiği bir kahveye, pompalı tüfekle ateş edip kaçtı. Olayda, vücutlarına saçma isabet eden A.K., M.Y., R.Y., C.Ç. ve M.Y. hafif yaralandı.

        Olayın aydınlanması için çalışma başlatan polis, şüphelinin kaçtığı taksinin şoförünün de 50 TL'sini gasp ettiğini belirledi. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran ve çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen polis, şüphelinin Edirne 102'nci Topçu Tugayı'nda askerlik görevini yaptığı sırada hava değişimi için İzmir'e gelen O.Y. olduğunu belirledi. O.Y.'nin Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir evde saklandığı bilgisine de ulaşan polis aynı gün saat 23.30 sıralarında eve operasyon düzenlendi. Saklandığı evde kıskıvrak yakalanan O.Y. işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ