Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Fatih'te polise satırlı saldırı, polise satırlı saldırı, fatihte polise saldırı

        Nihat ULUDAĞ / İSTANBUL

        İstanbul Fatih Kocamustafapaşa'da bir polis otosuna satırla saldırıp polisi yaralayan 25 yaşındaki Mehmet T., olaya müdahale etmek isteyen polislerden birinin silahından çıkan kurşunla ağır yaralandı. Zanlının satırla alnından yaraladığı polis de hastaneye kaldırıldı.

        Olay, Kocamustafapaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi'nde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, gasp suçundan 16 yaşındayken hapse giren ve geçen yıl cezaevinden çıkan Mehmet T. (25), önceki gece polise mukavemet suçundan gözaltına alındı. Geceyi nezarette geçiren ve zanlı, sabahleyin serbest kalan zanlı, elindeki satırla cadde üzerindeki bir polis ekibine saldırdı. Polis aracının camlarını kıran zanlıya polisler müdahale etti.

        Bu arada olay yerine Mehmet T.'nin annesi de geldi ve oğlunu sakinleşmesi için ikna etmeye çalıştı. Bu sırada polis olay yerine takviye kuvvet istedi. Takviye polisler de olay yerine geldi. Sakinleşmeyen gencin savurduğu satırla, bir polis memuru başından yaralandı. Diğer polislerin de olaya müdahale ettiği sırada, polislerden biri ateş etti. Mehmet T., çenesinin altından giren kurşunla ağır yaralandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ