Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Muğla'da yanan otomobilde ölen şahsın kimliği belirlendi

        Erdoğan CANKUŞ / FETHİYE

        Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir piknik alanında park halinde iken yanan otomobilde bulunan erkek cesedinin yapılan incelemelerin ardından Durmuş Y. isimli şahsa ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili karı- koca oldukları öğrenilen 2 çocuk annesi İngiliz uyruklu Leurant S. ile eşi M.Ç. gözaltına alındı.

        Fethiye'nin Esenköy mahallesi Çırpı piknik alanı mevkiinde gece saat 02.30 sıralarında, sağanak yağmur altında bir otomobilin yandığı ihbarını alan Muğla Büyükşehir Belediye itfaiyesi ve jandarma olay yerine gitmişti. Yangının söndürülmesinin ardından otomobilin içinde yanmış halde bir erkek cesedi bulundu. Olay yerinde yapılan ön incelemenin ardından ceset kimliğinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        Jandarma yaptığı incelemede yanan otomobilin M.Ç. isimli şahsa ait 48 FS 705 plakalı otomobil olduğunu belirledi. Otomobilde yanarak ölen şahsın 26 yaşındaki Durmuş Y. isimli şahsın olabileceği belirlenirken, aracın yanında bulunduğu iddia edilen İngiliz uyruklu Leurant S. (26) ile kocası olduğu ileri sürülen M.Ç. gözaltına alındı.

        Gözaltına alınan İngiliz uyruklu iki çocuk annesi Leurant S. ve eşi M.Ç. doktor raporu için Fethiye Devlet Hastanesi'ne getirildi. Leurant S. hastane giriş ve çıkışında yüzünü kapşonla gizlerken M.Ç. ise oldukça üzgün vaziyette jandarma aracına bindi. Şüpheliler işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ