Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 10 gündür kayıp gencin cesedine ulaşıldı 10 gündür kayıp gençten acı haber 24 yaşındaki Tahir Özkan'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

        Zafer SAMANCI / HABERTÜRK

        23 yaşındaki F. Ö. 24 yaşındaki eşi Tahir Özkan'dan haber alamadığı gerekçesiyle Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusu yaptı. Emniyetin yaptığı titiz çalışma sonucu 24 yaşındaki Tahir Özkan'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

        Eşinin başvurusu üzerine soruşturma başlatan polis, MOBESE kameralarından da yararlanarak Tahir Özkan'ın en son arkadaşları 24 yaşındaki Nurullah Ç. ve 38 yaşındaki Adil K. ile görüştüğünü tespit etti. Polis tarafından gözaltına alınan Nurullah Ç. Ve Adil K. polise verdikleri ifadede Tahir Özkan'ı öldürerek boş bir evin bahçesine gömdüklerini itiraf etti. Sahiplerinin yurtdışında olduğu öğrenilen evin bahçesinde yapılan kazı çalışmasında kayıp gencin cesedine ulaşıldı. Olay yerindeki incelemelerinin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Adil K. olayla ilgili polise verdiği ifadesinde "Olay günü Nurullah ben ve Tahir buluşup sahibi Almanya da olan evin bahçesinde alkol aldık. Bir süre sonra Nurullah ile Tahir arasında tartışma çıktı. Nurullah Ç. bir anda ayağa kalkıp belindeki silahı çekerek Tahir'e ateş etti. Daha sonra Nurullah aynı bahçeye kazdığı çukura Tahir'i gömdü. Beni de olayı kimseye anlatmama konusunda tehtit etti. Anlatırsam olayda benimde olduğum için çok ceza alacağımı söyledi. Bu yüzden kimseye bir şey anlatamadım" dedi. Nurullah Ç ise cinayeti Tahir ile aralarında çıkan tartışma sonucu işlediğini kabul etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ