Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Feride öğretmen yaşam savaşını kaybetti

        Neşet KARADAĞ / HABERTÜRK

        Gazi Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladıktan sonra Karataş İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde coğrafya öğretmenliği yapan Feride Şensoy, önceki gün otomobiliyle okula giderken Sirkenli Mahallesi'nde direksiyon hakimiyetini kaybedip DSİ'ye ait sulama kanalına uçtu. Ters dönen otomobilin içinde sıkışan ve çevredekiler tarafından çıkarılan Feride Öğretmen, sağlık görevlilerince duran kalbi çalıştırılarak hastaneye kaldırıldı. Numune Hastanesi'nde yaşam savaşı veren Feride öğretmen sabaha karşı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak öldü.

        DUYGU YÜKLÜ MESAJLAR

        Feride Öğretmen'in ölümü meslektaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu. Okulun internet sayfasında ‘Vefat ve başsağlığı' ilanı verildi. Arkadaşları da, "Canım benim topraklar incitmesin. Nurlar içinde yatsın sevgili Feridemiz. Seni çok takdir etmiştik ve sevmiştik, daima seveceğiz. Allah rahmet eylesin" mesajı attı.

        "ARABA ALDI" MESAJI

        Okulda meslektaşları ve öğrencilerince çok sevilen Feride Öğretmen'in kaza yaptığı otomobili geçtiğimiz mayıs ayında aldığı ve Facebook sayfasında da ‘Araba aldı' diye yazdığı görüldü. Feride Öğretmen'in, öğrencilerinin kazadan bir gün önce sınıf tahtasına kalp çizip, "Okulumuzun güzellik abidesi, okulumuzun Angelina Jolie'si, Okulumuzun İvana Sert'i, Okulumuzun prensesi" yazdığı yazıyı fotoğraflayıp ^Facebook sayfasında paylaştığı ve 'Angelina Jolie ve İvana Sert oldum ya, daha ne olsun. Sevildiğini hissediyor" yazdığı görüldü.

        Feride Öğretmen'in cenazesi Sirkenli Mahallesi'ndeki mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ