Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bonzaiye bir kurban daha otomobilin içinden kendinden geçmiş halde bulundular Çorlu'da bir kadın bonzaiden öldü Hamdiye Boyduncu bonzai kurbanı

        Göksel GÜRSOY / HABERTÜRK

        Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Ambardere mevkiinde aracın hareketsiz bir şekilde iki kişinin bulunduğunu fark eden vatandaşlar yardım etmek için otomobilin kapısını açtıklarında kendinden geçmiş vaziyette bir kadın ve bir erkekle karşılaştı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri sağ ön koltukta oturan Hamdiye Boyduncu'nun hayatını kaybettiğini direksiyonda oturan Ahmet Aydoğdu'nun ise koma halinde olduğunu belirledi. Hamdiye Boyduncu'nun cesedi hastane morguna götürülürken, Aydoğdu da tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

        ALKOL VE BONZAİ BULUNDU

        Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı'nın inceleme yaptığı araçta araçta alkol ve bonzai maddesinin bulunduğu öğrenildi. Kalp krizi riski bulunduğu için bir özel hastaneye sevk edilen evli ve 2 çocuk babası Ahmet Ahmet Aydoğdu'nun uyuşturucu suçundan arandığı da ortaya çıktı. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Boyduncu'nun cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ