Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa "Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil", "Çalışan kadın yuvasını dağıtıyor", "Hem evlenmem hem hamile kalırım' diyenler var. Hürriyetmiş! Or...luğun adının hürriyet olduğu dünyaya tükürürüm. Bunun adı or....luktur" gibi açıklamalarıyla tepki çeken

        "Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil", "Çalışan kadın yuvasını dağıtıyor","Hem evlenmem hem hamile kalırım' diyenler var. Hürriyetmiş! Or...luğun adının hürriyet olduğu dünyaya tükürürüm. Bunun adı or....luktur" gibi açıklamalarıyla tepki çeken ve önceki gün kendi kızının bir şirkete üst düzey yönetici olarak atandığı ortaya çıkan Ömer Tuğrul İnançer, kendini savundu.

        "Memleketin bütün meseleleri bitti, benim kızımın çalışması mı tartışılıyor?" diyen İnançer, "Ben kadın çalışamaz demedim. Bir erkeğin kadınını çalışmaya mecbur bırakmasının erkekliğine aykırı olduğunu söyledim" şeklinde konuştu.

        "BUNUN ADI OR....LUKTUR!"

        "Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil", "Çalışan kadın yuvasını dağıtıyor" gibi tartışmalı açıklamalarıyla gündeme gelen Ömer Tuğrul İnançer, geçtiğimiz günlerde de Habertürk Gazetesi'ndenKübra Par'a konuşmuş ve yine tepki çeken değerlendirmelerde bulunmuştu.

        "Hem evlenmem hem hamile kalırım' diyenler var. Hürriyetmiş! Or...luğun adının hürriyet olduğu dünyaya tükürürüm. Bunun adı or....luktur" diyen İnançer, "Amerika'da eşcinsellerin evlenmesi de serbest. İçine tüküreyim öyle ileriliğin ben! Bu ilerilikse ben gericiyim. Aileye saygı yok, mahremiyete saygı yok. Bunun adı da hürriyet, öyle mi? Hadi ya?" şeklinde konuşmuştu.

        KIZININ ÇALIŞTIĞI ORTAYA ÇIKTI

        Kadınlara yönelik sözleriyle dikkat çeken İnançer'in kızının, bir şirkette üst düzey yönetici olarak görev aldığının ortaya çıkması, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

        "MEMLEKETİN BÜTÜN MESELELERİ BİTTİ Mİ?"

        Konuyla ilgili Hürriyet Gazetesi'ne konuşan İnançer, kendisini şu sözlerle savundu:

        “Benim kızım çalışamaz mı? Benim kızım yüksek lisans mezunu. Şimdi memleketin bütün meseleleri bitti benim kızımın çalışması mı tartışılıyor. Ben kadın çalışamaz demedim. Bir erkeğin kadınını çalışmaya mecbur bırakmasının erkekliğine aykırı olduğunu söyledim. Erkek kumar oynuyor, kahvede oturuyor kadın çalışıyor. Otomobil satışlarında mayolu kadın teşhirini haysiyetine uygun buluyorsan bilmem.”

        "HAVA-CIVA, ALTIN GÜNÜ SEVİYESİ…"

        İnançer, “Kızınız kendi isteği ile mi çalışıyor” sorusuna ise “Kızım da olsa kimsenin haysiyetine karışmam. Yüksek lisans yapmış, iki çocuk anası, evli barklı kocaman bir kadın. İster çalışır, ister çalışmaz” yanıtını verdi.

        İnançer, söylemediği sözlerin söylenmiş gibi kamuoyuna aktarıldığını öne sürerek, şöyle konuştu:

        "Demek ki her şey bitti, benim kızımın çalışıp çalışmaması konuşuluyor. Bu kadar yeter. Demediğim sözleri söylediğimi iddia etmek, iftira atmak normal hale gelmiş. İnsanlar hakiki meselelerle uğraşacağına hava cıva, mahalle dedikodusunda, altın günü seviyesinde meselelerle uğraşılıyor. Allah ıslah etsin.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ