Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Oyunun sonu hastanede bitti

        Olay merkez Karatay İlçesi Köbrübaşı Mahallesi Şeyh Ulema Recep Ağa Caddesi'ndeki Mehmet Güvercin'e ait iki katlı müstakil evde meydana geldi. Güvercin ailesi dün akşam saatlerinde alt kattaki çocuklarının odasındaki sobanın borularını temizledikten sonra tekrar yerine taktı. Ardından ısınmak amacıyla içine kömür atıp yaktı. İlerleyen saatlerde 1'i kız 3 çocuk annesi 38 yaşındaki Cemile Güvercin, oğulları Mehmet Emin ve Mustafa Güvercin ile birlikte uyudu.

        Gece yarası uyanan iki kardeş odada oynadıkları sırada dokundukları soba borucu yerinden çıktı. İki kardeş bir süre sonra uyudu. Sabah saat 08.30 sıralarında uyandığında kendisinde baş dönmesi hisseden anne Cemile Güvercin, çocuklarını uyandırmak istedi. Ancak iki oğlunun da tepki vermemesi üzerine, üst katta bulunan eşi Mehmet Güvercin'i uyandırıp yardım istedi. Çocuklarının odasına inen ve odadaki kokuyu fark eden Mehmet Güvercin de polis ve sağlık görevlilerine haber verdi.

        Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiklerini anlaşılan anne Cemile Güvercin ve oğulları Mehmet Emin ve Mustafa Güvercin, ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Tedavi altına alınan anne ve iki çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ