Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bonzai parası vermeyen eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        İstanbul Maltepe'de 20 yaşındaki Öznur Bozan'ı, uyuşturucu madde bonzai almak için istediği parayı vermeyen eşi Ozan Bozan, biri 6 aylık diğeri 2 yaşında olan çocuklarının gözleri önünde kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

        Daha önce de eşini bıçaklayarak yaralayan 20 yaşındaki koca, polise teslim oldu.

        Maltepe Gülensu Mahallesi Nöbet Sokak'ta yaşanan kadın cinayeti iddiaya göre şöyle gelişti: Ozan Bozan aynı zamanda amcasının kızı olan eşi Öznur Bozan'dan uyuşturucu madde bonzai almak için para istedi. Dilendirdiği karısının olumsuz yanıt vermesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Ozan Bozan bu sırada mutfaktan aldığı bıçağı 2 çocuğunun annesinin kalbine sapladı. Sesleri duyup eve koşan komşuları genç kadını kanlar içinde buldu.

        Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 20 yaşındaki kadının öldüğünü belirledi. Aynı yaştaki Ozan Bozan ise Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Asayiş ekipleri cinayetle ilgili araştırma yaparken sokakta da zırhlı araçlarla güvenlik önlemi alındı.

        Öznur Bozan'ın gözyaşı döken yakınları, çiftin 6 ay önce Bolu'dan İstanbul'a taşındığını anlattı. Ozan Bozan'ın 6 ay önce de eşini bıçaklayarak yaraladığı bu olayın ardından göçettikleri öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ