Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da intihar girişimi

        Bursa'da, bir süre önce tanıştığı ve görüşme teklifini reddeden kız arkadaşına sinirlenip, evinin önünde silahla intihar girişiminde bulunan kişi, polisin çabaları sonucu ikna edildi.

        Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi Lale Sokak'ta tabancayla ateş edildiği ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine geldiğinde 46 yaşındaki Ercan A'nın sokakta rastgele havaya ateş açtığını ve silahı kafasına dayayarak yanına kimseyi yaklaştırmadığını gördü.

        Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, sokağın giriş ve çıkışlarını kapattı.

        Polis memurlarının da yanına yaklaşmasına izin vermeyen ve kendisini öldürmekle tehdit eden Ercan A, kısa süre önce tanıştığı kız arkadaşı N.Ş'nin (22) kendisinden ayrıldığını ve barışmak için evine geldiğini ancak görüşmeyi kabul etmemesine sinirlendiğini söyledi.

        Kız arkadaşının kendisiyle görüşmesini isteyen Ercan A, aksi durumda kafasına dayadığı silahla intihar edeceğini belirtti.

        Polis ekipleri, 2 saate yakın elindeki silahı bırakması ve eylemine son vermesi için Ercan A'yı ikna etmeye çalıştı. N.Ş. ile görüştürüleceği sözü üzerine Ercan A, silahını teslim etti. Ercar A, ifadesi alınmak ve N.Ş. ile görüştürülmek üzere Çekirge Polis Merkezi'ne götürüldü.

        Bir süre astsubay olarak görev yaptığı ve daha sonra kendi isteğiyle ayrıldığı öğrenilen Ercan A'nın, bu eyleminden önce kız arkadaşı N.Ş'yi telefonla aradığı, cevap alamaması üzerine silahının fotoğrafını telefonla çekerek, "Evine geliyorum, benimle konuşmazsan seni ve kendimi öldüreceğim" diye mesaj attığı öğrenildi. N.Ş'nin de bu tehdit mesajı üzerine polis merkezine giderek şikayetçi olduğu bildirildi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ