Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa balıkesirde 19 yaşındaki genci öldürüp çuvalla sokağa attılar

        Mahmut ACARÖZ / HABERTÜRK

        Balıkesir'de 19 yaşındaki Murat Can A.'nın cesedi, evlerinin yanındaki arsada çuval içinde bulundu. Boğazı kesilerek öldürülen gencin babası Mesut A., katil zanlısı olarak gözaltına alındı.

        Olay önceki gün saat 16.00 sıralarında Oruçgazi Mahallesi Orta Sokakta meydana geldi. İki bina arasındaki boş arsaya bırakılmış çuvalı karıştıran hurdacılar, içinde bir ceset görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen cinayet masası ekipleri, yaptıkları incelemede çuvalda boğazı kesilerek öldürülen bir erkeğe ait ceset olduğunu belirledi. Savcının incelemesinin ardından cesed otopsi için Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan araştırmada cesedin arsanın bitişiğindeki evde oturan 19 yaşındaki Murat Can A.'ya ait olduğu belirlendi.

        Polis, gencin ölümüyle ilgili babası Mesut A.'yı (39) gözaltına aldı. Oğlunu öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan ve aslen Iğdırlı olduğu öğrenilen Mesut A.'nın sürekli bir işi olmadığı ve 3 çocuğuyla problemler yaşadığı öğrenildi. Polis yetkilileri, soruşturmanın gizli yürütüldüğü gerekçesiyle cinayet sebebi ile ilgili bilgi vermedi.

        AİLE PROBLEMLİYDİ

        Murat Can'ın daha önce oturduğu mahalle ile 3 ay önce taşındıkları Maltepe Mahallesi'ndeki komşuları, ailenin problemli bir aile olduğunu ileri sürdü. Murat Can A.'nın babası Mesut A.'nın sürekli bir işi olmadığını ve evlerine çok sayıda kişinin girip çıktığını iddia eden mahalle sakinleri, çocukların annelerinin de 3-4 ay önce evi terk ettiğini anlattı. Annelerinin kendilerini terk etmesiyle Murat Can A.'nın alkol ve uyuşturucu kullanmaya başladığı ve babasıyla da problemler yaşadığı öğrenildi.

        FACEBOOK HESABINDA İLGİNÇ YAZILAR PAYLAŞMIŞ

        Öldürülen gencin Facebook hesabında 1-17 Ocak tarihleri arasındaki yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

        Facebook sayfasının açılışına ‘Welcome to Cehennem' (Cehenneme hoş geldiniz) yazan Murat Can A.'nın diğer paylaşımları şöyle:

        -Kendini birşey zannetme..! topragın altı,kendini vazgeçilmez sanan cesetlerle dolu.

        -Dün sevgili olduğuna bugün o.. diyorsan, -hakkını yememek lazım sende iyi bir p..sin..!!

        -Çünkü ben neyi sevsem, si.... tiğimin dünyasında bir bir kaybediyorum.

        - Ne garip degil mi.... Yaşarken elinden tutan yok.. Ölünce omzunda taşıyan çok:)

        -Menfaat için seni satan birine; kelimeleri değil, alfabeyi soksan kâr etmez..!!!

        -Bu hayatta ne istersek onu yapmak ıstedik ve şimdi mutluyuz.. Sabahlar olmasın Balıkesir bizden nefret etsin diye yine biz mutluyuz Balıkesir sen nefret et yeter ayıkana namımız yeter

        -Bu dünyanın da, yaşamanın da ta a... k... bıktım usandım artık bu dünyadakı zor hayattı yasamaktan bıktım artık bıktım -

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ