Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Altta ceset, üstte eşcinsel ilişki

        Mustafa ŞEKEROĞLU / İSTANBUL

        İstanbul Şirinevler’de Necat Y., eşcinsel ilişkiye girdiği Bülent E.’yi boğarak öldürdükten sonra bir halıya sarıp evdeki çekyatın içine sakladı. Katil zanlısı, içinde ceset olan çekyatın üzerinde 3 gün boyunca başka erkeklerle eşcinsel ilişkiye girmeye devam etti. Cesetten yükselen kokunun artması üzerine evden kaçtı ama Niğde’de yakayı ele verdi.

        İstanbul’da yaşayan 40 yaşındaki Bülent E.’nin Adana’daki ailesi, bir hafta önce polise giderek, çocuklarından birkaç gündür haber alamadıklarını ve hayatından endişe ettiklerini söyledi. Adana polisi, başvuruyu İstanbul polisine gönderdi. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Bülent E.’nin Şirinevler’de oturduğunu belirledi. Eve giden polis kapıyı çaldı, ancak açan olmayınca çilingir çağrıldı. Kapının açılmasıyla birlikte polis ağır bir kokuyla karşılaştı. Evde yapılan aramalarda Bülent E.’nin cesedi, çekyatın altında halıya sarılmış sekilde bulundu.

        ‘CENAZESİ VAR KONYA’YA GİTTİ’ DEDİ

        Soruşturma başlatan polis, Bülent E.’nin birkaç arkadaşıyla evde kaldığını ve evin genellikle günlük eşcinsel ilişkilerde kullanıldığını belirledi. Evde son olarak Bülent E. ile birlikte kaldığı tespit edilen 20 yaşındaki Necat Y. adlı kişinin Niğde’ye kaçtığının öğrenilmesi üzerine, bir özel ekip Niğde’ye giderek zanlıyı gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliği’ne getirilerek sorgulanan Necat Y., Bülent E.’yi öldürdüğünü itiraf etti. Zanlı ifadesinde, “Bülent E. ile para karşılığında ilişkiye girdim. İlişkinin ardından çıkan tartışma üzerine onu boğarak öldürdüm. Cesedi halıya sarıp çekyatın altına koydum ve ortalığa parfüm sıkıp evi temizledim. Sonra evi birkaç gün daha kullandım. Bülent’i soranlara ise ‘Cenazesi vardı, Konya’ya gitti’ dedim” şeklinde konuştu.

        KOKU ARTINCA EVDEN KAÇTI

        Olayı detaylarıyla anlatan Necat Y., cesetten çıkan kokuların artması üzerine evden ayrılmak zorunda kaldığını da söyledi. Polis, soruşturma sonucunda, katil zanlısının cinayetten sonra 3 gün evde kaldığını, cesedi koyduğu çekyatın üzerinde farklı kişilerle eşcinsel ilişkiye girdiğini belirledi. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ