Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Uludağ'daki kazada ölen Necla öğretmen toprağa verildi Necla öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

        Buzda kayan, sürücüsü açıklanmayan 34 DT 6156 plakalı otomobil, yürüyüşe çıkan Necla Aladağ ile yakını 44 yaşındaki Saniye Yaman'a çarptı. Saniye Yaman'ın bacağının üzerinden geçen otomobil, Necla Aladağ'ı altında sürükleyerek, yol kenarındaki kar yığına çarparak durabildi. Kazada ağır yaralanan Necla Aladağ ile Saniye Yaman, ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada kalbi duran ve masaj yapılarak kurtarılmaya çalışılan 2 çocuk annesi, sınıf öğretmeni Necla Aladağ, tüm çabalara rağmen hastaneye ulaştırılamadan yaşamını yitirdi.

        Necla Aladağ'ın cenazesi yakınları tarafından hastane morgundan alınarak bugün öğlen Manisa'nın Salihli İlçesi Taytan Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Cenaze evin önüne getirildiğinde gözyaşları sel oldu. Aladağ'ın 5 ay önce emekli olan trafik polisi eşi Ali İhsan Aladağ, çocukları Dorukan ve Nursima Aladağ, güçlükle ayakta durabildi.

        Helallik alınmasının ardından Aladağ'ın cenazesi Taytan Camisi'ne getirildi. Buradaki cenaze törenine Salihli Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İrfan Akarsu ile Aladağ'ın Salihli Şehitler İlkokulu ile daha önce görev yaptığı Tire Menderes İlkokulu'ndaki öğretmen arkadaşları ile yakınları katıldı. Son olarak görev yaptığı Tire'de polis olan eşinin emekli olmasının ardından iki ay önce memleketleri olan Salihli'ye taşındıkları öğrenilen Necla öğretmenin cenazesi, öğlen kılınan namazın ardından bir süre omuzlarda taşınıp, götürüldüğü Taytan Mahallesi Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazede, annesi gözleri önünde can veren 16 yaşındaki Dorukan Aladağ'ı yakınları teselli etmeye çalıştı.

        İki aydır görev yaptığı Salihli Şehitler İlkokulu'ndaki öğretmen arkadaşlarıyla sömestr tatili öncesinde "Hatıramız olsun" diyerek birlikte fotoğraf çektiren Necla Aladağ, kendisine maille gönderdikleri bu fotoğrafını göremeden talihsiz bir kazada yaşamını yitirdiğini söyleyen meslektaşları, "Acımız büyük" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ