Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika 'Yazıcıoğlu tazminatı komik' BBP Genel Başkanı Destici, mahkemenin Muhsin Yazıcıoğlu'nun ailesine ödenmesine karar verdiği 756 bin TL'lik tazminat rakamını eleştirdi: İşin ceza kısmıyla ilgileniyoruz. Ama bu rakamların ne kadar komik olduğunu milletimizin

        Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici,Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve sendikaların genel başkanları, ek zam talepleriyle ilgili Destici'yi makamında ziyaret etti.Destici, 7 Haziran'daki seçimlerde ülkenin yönetimini değiştirmeleri için memurlara çağrıda bulundu.

        Destici, bir soru üzerine, Kahramanmaraş 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin, 25 Mart 2009'da meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun ailesine 756 bin lira maddi ve manevi tazminat ödemesine hükmetmesiyle ilgili görüşünü de açıkladı.

        İşin tazminat boyutunun aileleri ilgilendirdiğini belirten Destici, "Parti olarak hukukçularımızla işin ceza kısmıyla ilgileniyoruz. Ama bu rakamların da ne kadar komik olduğunu milletimizin takdirine bırakıyorum" dedi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ