Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Meclis'te İç Güvenlik Paketi görüşmeleri sırasında yine kavga çıktı: CHP'li Orhan Düzgün merdivenden düşerek başını çarptı

        TBMM Genel Kurulu'nda İç Güvenlik Paketi görüşmeleri sırasında iktidar ve muhalefet milletvekilleri arasında kavga çıktı. CHP'li Sezgin Tanrıkulu ve AK Parti Grupbaşkanvekili Mahir Ünalkavgaya karışan isimler arasında. Kavga sırasında CHP'li Orhan Düzgün merdivenden düşerek başını çarptı.

        Bugün,CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu ve HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, önceki gün görüşmeler sırasında çıkan kavgaya ilişkin Meclis Başkanı Cemil Çiçek'le görüşmüştü.

        Habertürk muhabiri Celal Çamur'un verdiği bilgilere göre, kavga şöyle gerçekleşti;

        CHP'li vekil Sezgin Tanrıkulu kürsüdeyken AK Parti Grupbaşkanvekili Mahir Ünal ile tartıştı. Bu tartışmanın ardından TBMM Başkanvekili Sadık Yakut birleşime ara vermişti. O aranın ardından kamera kayıttan çıktıktan sonra bir yumruklu kavga çıktı.

        Bu kavga sırasında CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, stenografların bulunduğu bölümdeki merdivenlerin önündeki engele takılarak düştü, başından yara aldı.

        Düzgün'e Meclis doktorları tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Genel Kurul salonun dışarısına çıkarılan Düzgün, bir süre sonra Genel Kurul'a tekrar gelerek milletvekilleri arkadaşlarına durumunu aktardı.

        Bu sırada İçişleri Bakanı Efkan Ala, Düzgün'ün sağlık durumu hakkında bilgi aldı, CHP'li milletvekileri ile görüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ