Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 3 çocuk babası Ramazan Duru eşinin gözü önünde intihar etti

        Soner ÖZCAN/HABERTÜRK

        Ali Çetinkaya Caddesi'ndeki işyerinde kuaförlük yapan Ramazan Duru, önceki akşam mesai bitiminde, eşi Demet Duru ile borçlarıyla ilgili konuşmaya başladı. Eşine, "Borçlar için gelecekler, dik dur" diyen 3 çocuk babası Duru, belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayı kafasına dayayarak tetiğe bastı.

        Eşinin çağlıkları üzerine kuaför dükkanına giren çevredeki esnaf, kanlar içindeki Duru için ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Ramazan Duru, özel bir hastaneye kaldırıldı.

        40 BİN LİRA İÇİN İNTİHAR ETTİ

        Ameliyata alınan Ramazan Duru, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Duru'nun cenazesi daha sonra Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından morgdan alınan Duru'nun cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Kırıkkale'ye götürüldü.

        Üç kız babası Ramazan Duru'nun nisan ayında kızının düğününü yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Duru'nun yeni açtığı işyerinde kullanmak üzere bankadan kredi çektiği, yaklaşık 40 bin TL'lik borcu ödemekte zorlandığı için bunalıma girdiği kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ