Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 18 yaşındaki İbrahim Yerli'yi yakarak öldürmüşler

        Uğur USLUBAŞ/HABERTÜRK

        Bursa'nın Orhangazi İlçesi kırsal alanında kısmen çürümüş ve parçalanmış halde bulunan erkek cesedinin, ilçenin tanınmış işadamlarından Yılmaz Yerli’nin 28 Ocak günü kaybolan 18 yaşındaki oğlu İbrahim Yerli’ye ait olduğu ortaya çıktı. Şüpheli olarak gencin babasının ortağı olduğu fırında çalışan şoför Ö.D. ile eşi M.D. gözaltına alındı.

        Şoförün evinde öldürülen gencin yanmış haldeki cep telefonu, aracında ise kan izi bulundu. Gencin kavgalı olduğu şoför tarafından bıçaklanıp, boğularak öldürüldükten sonra araziye atıldığı ihtimali değerlendiriliyor. Polis, şüpheli Ö.D.’nin kavga ettiği İbrahim Yerli’yi öldürdükten sonra söz konusu bölgeye attığı, ardından da ailesine fidye mesajı atıp kendisinden şüphelenilmemesi için olayın boyutunu değiştirmeye çalıştığı, eşinin de kendisine yardımcı olduğu ihtimali üzerinde duruyor.

        BABA: İDAM ETSİNLER

        Acılı baba Yılmaz Yerli, “Bunu oğluma yapanın idam edilmesini istiyorum. Kesin Ö.D. yaptı. Oğlumun telefonunu da bunun evinde buldular. Askere gidecek gencecik bir fidandı. Ben teşhis ettim, ayağında botları, kırmızı kazağı, mavi montu vardı, hepsi tutuyor. Perişan olduk” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ