Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Kılıçdaroğlu,İç Güvenlik Paketi ile ilgili “İlk kez belki Türkiye Cumhuriyeti tarihinde HDP, MHP, CHP, üçümüz de karşıyız." dedi.

        HABERTÜRK

        CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Bursa Çağdaş Gazeteciler Derneği üyeleriyle görüşmesinde İç Güvenlik Paketi ile ilgili “İlk kez belki Türkiye Cumhuriyeti tarihinde HDP, MHP, CHP, üçümüz de karşıyız. En azından demokrasi bağlamında bir yerde buluştuk” dedi.

        HDP’yle herhangi bir ittifak arayışlarının olmadığını açıklayan Kılıçdaroğlu, demokrasiden yana olduklarını belirterek, “Haziran Hareketi olabilir, diğer sol partiler olabilir, geçmişte AKP’ye oy veren vatandaşlarımız olabilir, ekonomik açıdan büyük sıkıntılar içinde yaşayan esnaflarımız olabilir. Hepsine net, açık çağrım; ülkenin iyi yönetilmediğini ben de biliyorum, onlar da çok iyi biliyorlar. Bu yönetimi Türkiye Cumhuriyeti hak etmiyor. Kendi topraklarını bırakıp kaçan bir hükümet bugüne kadar bizim tarihimizde hiç olmadı. O halde yapmamız gereken, demokrasiyi savunan, özgürlüğü savunan, özgür medyayı savunan bir yeni yönetim anlayışını Türkiye’de iktidar yapmak” ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ