Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da Çıplak görüntülerini çekip tecavüz ettiler, Facebook'ta tanıştığı kızı kandırıp çıplak fotoğrafıyla tehdit ederek tecavüz etti

        Neşet KARADAĞ/ADANA

        Adana'da 17 yaşındaki kız çocuğu Y.G.'yi facebookta tuzağa düşürüp, çıplak görüntülerini çektikten sonra "İnternete veririz, ailene söyleriz" diye tehdit edip tecavüz ettiği iddia edilen 2'si çocuk 8 kişi yakalandı.

        Lise öğrencisi Y.G., kısa süre önce facebookta, ismi açıklanmayan bir kişi ile tanıştı. Bu kişi, yazışıp telefonla görüştüğü Y.G.'yi kendisine aşık etti.

        Daha sonra, iddiaya göre, "Seninle evleneceğim" diyerek kız çocuğuna her dediğini yaptırmaya başladı. Y.G.'nin çıplak görüntülerini çektikten sonra, "Benimle birlikte olmazsan bu görüntüleri internete koyar rezil ederim, ailene de bir kopyasını gönderirim" diye tehdit etti. Kız çocuğu da korkudan bu kişi ile birlikte oldu.

        Çıplak görüntülerle tehdit ettiği Y.G.'ye defalarca tecavüz eden kişi, daha sonra görüntüleri kendi arkadaşlarına izletip, kopyalarını dağıttı. 2'si çocuk 8 kişi, görüntülerle Y.G.'yi tehdit edip tecavüz ettiler. Y.G. sonunda dayanamayıp başına gelenleri ailesine anlattı. Annesi ve babası, Ahlak polisine giderek, kızına şantajla tecavüz edenlerden şikayetçi oldu. Y.G., psikolog nezaretinde alınan ifadesinde kendisine tecavüz edenlerin isimlerini tek tek polise verdi. Ahlak polisi yaptığı operasyonla 8 kişiyi yakalayıp, sorgularının ardından adliyeye sevk etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ